|
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 26-10-11 22:39 |
|
Tror ikke jeg helt har forstået, her gør vi bare det at vi lægger det overtrukne på bagepapir, så hænger det ikke fast.
Hvorfor vil du have det skal være flydende efter du har overtrukket det ?
| |
| Accepteret svar Fra : LuffeA | Modtaget 60 point Dato : 26-10-11 22:45 |
| | |
|
Smuller 54
Årsagen til, at jeg vil sætte mine ting på en varmerist, det er at når man nu har overtrukket sine ting, og man lige lader det afdryppe for derefter at sætte det på et stykke papir, så vil der jo stadig være noget tilbage der vil løbe fra, og det vil så samle sig som en lille sø, det er derfor jeg vil sætte mine overtrukne ting fra mig på en varmerist, for så slipper jeg for denne lille chokoladesø, og hvis der så er varme i risten, så gror det jo ikke fast når chokoladen stiver.
| |
|
Luffe A
Jeg har set på sagen, og jeg faldt over et varmedisplay men 4000 kr. det er mange penge.
| |
| Kommentar Fra : vic200 |
Dato : 27-10-11 07:33 |
|
Prisen betyder da ikke noget, hvis man skal bruge sådan en dims.
vic200
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-10-11 22:09 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : Sandvad261 |
Dato : 03-11-11 00:09 |
|
Tak for svaret LuffeA.
Jeg vælger dit svar fordi at det fik mig til at tænke i andre baner, så jeg prøvede at sætte mine overtrukne ting ind i bageovnen ( På naturligvis meget svag varme ) det faldt ikke helt ud som det nu skulle, men det skal nok komme.
I samme arbejdsgang fandt jeg ud af, at hvis man stryger sit brød ret ogte, så er bageovnen igen på ret svag varme med lukket låge et meget fint raskeskab.
Så tak for dit svar, det var faktisk 2 fluer med et smæk.
Hej med dig.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|