|
| Bernaisesauce Fra : ebg_888 | Vist : 758 gange 200 point Dato : 23-07-11 18:11 |
|
Kan almindelig, fed, færdigkøbt bernaisesauce nedfryses, uden at den forringes?
Det står ikke på indpakningen, og på internettet kan jeg kun se, at de fedtfattige saucer ikke kan fryses.
| |
| Accepteret svar Fra : piaskov | Modtaget 210 point Dato : 23-07-11 18:16 |
|
Ja jeg har haft gjort det.
Men når den skal varmes op igen skal den ha' en klat smør.
Det lykkedes for mig uden den skilte ad.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 23-07-11 20:33 |
| | |
| Kommentar Fra : Dulcona |
Dato : 23-07-11 21:18 |
|
Nå men det var jo ikke det du spurgte om. Sorry..... Heldigvis kan jeg ikke besvare dit spørgsmål, da jeg ikke opholder mig tættere på end 10 km fra syntetisk plastiksauce.
| |
| Kommentar Fra : Dulcona |
Dato : 23-07-11 21:22 |
|
Jøsses....Er den sauce ikke på listen over ikke godkendte torturmetoder???
Citat Ingredienser:Skummetmælk, hønsebouillon (vand, salt, glukosesirup, hønsefedt, hønseekstrakt, hønsekødspulver, krydderiekstrakt, hønsefond, gurkemeje), smør, modificeret stivelse, salt, æggeblommepulver, maltodextrin, laktose, sukker, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415), gærekstrakt, grønsagsekstrakt, estragonekstrakt, løgpulver, citronekstrakt, krydderier, persille, eddike, hvidvinsekstrakt, rosmarinekstrakt.
E 472e er mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer (fedt fra planter, palme eller raps, kombineret med vinsyre).
E 412 er Guargummi (kulhydrat fra frøene på bælgplanten Guar).
E 415 er Xanthangummi (kulhydrat fremstillet ved at en bakterie forgærer sukker om til xanthangummi) |
| |
| Kommentar Fra : Dulcona |
Dato : 23-07-11 22:26 |
|
Okay så. Den er tilgivet.
Jeg havde gæster til middag og vi fik et dejligt stykke oksefilet m diverse gemüse til og Bearnaisesauce. Nej ikke den af plastik, men den rigtige med æggeblommer og smør, så badevægten går fra 0 - 100 på under 3,5 sek. LOOL De kunne sgu ikke li den. De ville hellere have den af plastik - Lidt morsomt
| |
| Kommentar Fra : bentjuul |
Dato : 23-07-11 22:51 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 24-07-11 08:27 |
|
Citat Ingredienser:Skummetmælk, hønsebouillon (vand, salt, glukosesirup, hønsefedt, hønseekstrakt, hønsekødspulver, krydderiekstrakt, hønsefond, gurkemeje), smør, modificeret stivelse, salt, æggeblommepulver, maltodextrin, laktose, sukker, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415), gærekstrakt, grønsagsekstrakt, estragonekstrakt, løgpulver, citronekstrakt, krydderier, persille, eddike, hvidvinsekstrakt, rosmarinekstrakt. |
Dvs at man laver bearnisesauce udfra fed hønsekødssuppe og putter gær, gummi og ovntørrede æggeblommer i.
Det vil jeg sgu prøve i eget køkken
Mht. til gæren, skal sovsen forhæve og slås ned inden endelig kogning ligesom man gør med brød og boller ?
| |
|
Citat Mht. til gæren, skal sovsen forhæve og slås ned inden endelig kogning ligesom man gør med brød og boller ? |
Jeg vil anbefale, at du behandler den som jeg behandler min bolle-dej.
Jeg behandler den nænsomt og med kærlig hånd, jeg kunne ikke drømme om, at slå hverken den eller mine børn (eller hunden for den sags skyld).
| |
| Godkendelse af svar Fra : ebg_888 |
Dato : 01-08-11 19:45 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|