/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Super opskrift på kænguru tyksteg
Fra : kmb1969
Vist : 4744 gange
200 point
Dato : 25-06-11 09:22

Har en kænguru tyksteg på 800 g som vi skal have til aften.

Kan den laves på samme måde som en roastbeef?

Hvad smager det af?

Er der nogen der har en super opskrift, så det kommer til at smage af noget?

Aner ikke hvad det smager af, men det skulle prøves når nu fryseren i skolens slagterafdeling skulles tømmes og varerne blev solgt billigt. OG jeg har ikke fortalt resten af familien hvad det er vi skal have......

 
 
Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 25-06-11 11:22

Struds smager glimrende, nærmest som bøf, men jeg har ikke prøvet det som andet end netop bøffer.

Hvis du har god tid kan du google ostrich recipes det giver ca 1,5 millioner hits, så der er lidt at gå i gang med, mod de kun 20000, du får på dansk.

God middag!

Accepteret svar
Fra : pifo

Modtaget 200 point
Dato : 25-06-11 12:07

Om vinteren tilbereder jeg kænguru i gryde med karry og vindruer, det smager dejligt med ris til. Jeg har også lavet denne opskrift: http://verdensmad.dk/Opskrifter/opskrift2652.aspx
og den er også god - jeg supplerer dog med reven citronskal, for det synes jeg smager godt.
Kængurusteg er fint nok, men hvis vi skal være helt ærlige, så er det en eksotisk steg for os, men ren hverdags mad, der hvor kænguruen er fra.


Kommentar
Fra : pifo


Dato : 25-06-11 12:23

glemte at sige, at når jeg steger med karry, fløde og vindruer, så gør jeg det i en gryde. Jeg synes stegen bliver mere saftig og lækker på den måde.
Kænguru skal være ca. 60 grader ved stegetermometer.

En anden måde du kan tilberede den på er at lægge den i en gryde med kogende vand og lad den koge i 20 min. brun den derefter i gryde.

Og ja, til dit spørgsmål, om du kan tilberede som oksekød, med samme slags tilbehør som en al. roastbeef. smagen er en smule anderledes, men jeg tvivler på at mange kan smage at det ikke er oksekød, hvis de ikke får det at vide.

Godkendelse af svar
Fra : kmb1969


Dato : 25-06-11 12:25

Tak for svaret pifo.

Denne opskrift lyder lækker - tror vi prøver den.


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste