/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
ost til nedfrysning
07-03-11 12:05
: Nordsted1
07-03-11 12:20
: ans
07-03-11 12:21
: denevigeuheldige
07-03-11 12:21
: denevigeuheldige
ost til nedfrysning
Fra :
denevigeuheldige
Vist : 777 gange
50 point
Dato :
07-03-11 12:04
Kan almindelig skæreost tåle at blive frosset ned uden kvalitetsforringelse? Hvad er jeres erfaring?
Accepteret svar
Fra :
Nordsted1
Modtaget 60 point
Dato :
07-03-11 12:05
Det kan du sagtens, det gør min mor ofte..... uden forringelse
Kommentar
Fra :
ans
Dato :
07-03-11 12:20
Citat
Frysning af ost
Det kan som hovedregel ikke anbefales at fryse ost. De fleste oste kan imidlertid godt fryses, og det bedste resultat opnåes, når osten indfryses når den er moden. Osten modner nemlig ikke videre efter optøning. Hvis man vælger at fryse ost, bør det ske i små stykker, og optøning skal ske langsomt, helst i køleskab.
http://www.net-ost.dk/article_info.php?articles_id=6
Godkendelse af svar
Fra :
denevigeuheldige
Dato :
07-03-11 12:21
Tak for svaret Nordsted1.
Kommentar
Fra :
denevigeuheldige
Dato :
07-03-11 12:21
Også tak til dig ans.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.