/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Bagt kartoffelmos
06-03-11 09:25
: 3773
06-03-11 09:34
: granner01
06-03-11 09:46
: vagnr
06-03-11 09:53
: LuffeA
06-03-11 10:27
: vagnr
06-03-11 11:29
: pifo
06-03-11 11:33
: vagnr
Bagt kartoffelmos
Fra :
pifo
Vist : 5309 gange
50 point
Dato :
06-03-11 09:12
Jeg skal lave Beuf stroganoff til ca. 20 personer og dertil skal serveres kartoffelmos.
Da jeg også gerne vil have tid til selv at sidde med til bords, når forretten skal spises, overvejer jeg om jeg skal lave bagt kartoffelmos.
Kan jeg lave den klar allerede dagen i forvejen, eller et par timer i forvejen?
Bliver bagt kartoffelmos bedre af at blive lavet lige før serveringen eller er den lige så god, når den er tilberedt i forvejen og så blot bages færdig i sidste øjeblik?
Kommentar
Fra :
3773
Dato :
06-03-11 09:25
Bagt kartoffelmos (på æbletræ's brædt) er faktisk specialiteten nede hos Krebsehuset i Sorø. Dertil serverer man så så en plankebøf. Mosen får lige så meget meget at den skorper. Det smager bare viludt godt.
Kommentar
Fra :
granner01
Dato :
06-03-11 09:34
Du kan sagtens lave kartoffelmosen dagen før og hvis du så mener den er lidt tør, så rør den op med lide væde inden du sætter den i ovnen. Held og lykke med det.
Accepteret svar
Fra :
vagnr
Modtaget 60 point
Dato :
06-03-11 09:46
Det er en god ide at lave kartoffelmosen med æg, blommerne i når kartoflerne er mosede, stiftpisket æggehvide til sidst (altså før gæsterne kommer) så får du en luftig, lækker mos, når den er bagt.
Jeg har tit bagt rester af alm. kartoffelmos fra dagen før, det er helt fint!
God fornøjelse
Kommentar
Fra :
LuffeA
Dato :
06-03-11 09:53
Citat
Jeg har tit bagt rester af alm. kartoffelmos fra dagen før
Jeg smider det på en glohed pande så det får 3. gradsforbrændinger.......mums
Kommentar
Fra :
vagnr
Dato :
06-03-11 10:27
Kartoffelplageri
Godkendelse af svar
Fra :
pifo
Dato :
06-03-11 11:29
Tak for svaret vagnr.
Jeg vil forsøge med de stiftpiskede æggehvider, det lyder umiddelbart som en god idé
Kommentar
Fra :
vagnr
Dato :
06-03-11 11:33
Selv tak, pifo.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.