/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
klump af oksekød
Fra : karin42
Vist : 1244 gange
100 point
Dato : 02-03-11 08:44


hvem kan mon fortælle mig hvorfor klumpen af en gris ikke er så mør som klumpen på en ko . som barn mener jeg bestemt at min mor lavede benløse fugle af klumpen fra en ko .....
men hvad mener alle i her på kandu


 
 
Kommentar
Fra : karin42


Dato : 02-03-11 08:46


skal lige tilføje at slagteren mente det var en slags andenklasses kød .
Selvfølgelig er det ikke inderlår , men alligevel

Accepteret svar
Fra : transor

Modtaget 100 point
Dato : 02-03-11 10:00

Klumpen på en okse er meget sejt kød. Det kan brugen til benløse fugle fordi det skære i tynde skiver og steges /koges i lang tid, indtil bindevævet er nedbrudt, og de enkelte kødtaver er løse.
Hvis det ikke var i tynde skiver eller på den anden led ville det være ret trevlet.

Okseklump kan bruges til hakkekød, gullasch og andre langtidskogeretter.

Slagteren har ret i at det er 2. klasses kød. Det er dog ret rent og reelt kød n år diverse sener er bortopereret.

Godkendelse af svar
Fra : karin42


Dato : 02-03-11 11:03

Tak for svaret transor.

det var lige det jeg havde brug for - tak for svaret .

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste