|
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 20-02-11 16:56 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-02-11 17:04 |
| | |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 20-02-11 17:07 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 20-02-11 17:22 |
|
Desværre vagnr- det Nordsted1 søger var ugen før denne genudsendelse.
Nordsted1 hvad er det du vil vide om muslinger ? Jeg synes ikke jeg kan huske at det var noget der var særlig avanceret
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 20-02-11 17:29 |
|
Vagnr... nu har jeg tjekket frem til 6.3.... der er desværre ingen udsendelser fra Palermo
Smuller54... det var en ret simpel opskrift. Alle andre deltagere laver mad i lange baner, men lige denne omgang muslinger vandt til trods for at der ikke blev serveret hverken forret eller dessert, så jeg tænkte at den måtte være noget helt specielt - måske der var fløde eller ost i sovsen, for den så lidt tyktflydende ud... men hvordan var det nu lige det var?? Min mand og svoger konkurrerer på det nærmeste om den bedste opskrift - og har spist bjerge af muslinger - uden lige at finde den helt rigtige
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 20-02-11 18:20 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-02-11 20:44 |
| | |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 400 point Dato : 20-02-11 21:38 |
|
Nu har jeg set udsendelsen, men opskriften den er svær at greje
Men det han benytter er: finthakkede fennikel, hvidløg, persille og jeg skal komme efter dig (?)
finthakkede grøntsager - lavino - og flødelegeret.
Den "kloge" kok bruger olie, finthakkede fennikel, løg, timian, laurbær, rosmarin, lidt chili, tør cherry og flødelegeres!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|