|
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 26-11-10 09:41 |
|
Det kan man da ikke
Da vores søn havde mælkeallergi, lavede vi mandelmælk især til ris a la mande, og der var vi altid nød til at hakke i en uendelighed, for at det kunne blive til mælk
Man kan opbløde skrællen, og det er det
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 26-11-10 11:26 |
|
Mandler er som andre nødder ret fedtholdige. Det kan ikke opblødes i vand.
Men meget tørre mandler kan vel reete lidt idet andre dele af nødden kan være i balance med fugt i omgivelserne. Men bløde bliver de aldrig.
Mandler smuttes bedst ved at lægge dem ca. et minut i kogende vand . derefter smuttes de hurtigst muligt, for at ikke for meget af skallens bitre smag skål gå over i kernen.
| |
| Godkendelse af svar Fra : karin42 |
Dato : 26-11-10 13:15 |
|
Tak for svaret Tordenkalven.
udmærket svar ( når de nu ikke kan blive bløde ) mvh. karin.
| |
|
selv tak....godt du kunne bruge det
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|