/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration til en god forret
Fra : pifo
Vist : 1894 gange
100 point
Dato : 23-09-10 13:30

Nu mangler jeg sgu inspiration igen, så hjælp mig alle I kære "Kandu'ere".
Jeg skal have 20 til middag på søndag. Hovedret og dessert er på plads, men jeg mangler en idé til en god forret, som ikke tager 10 dage at lave og som ikke er for mægtig. Der serveres hvidvin til.


 
 
Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 110 point
Dato : 23-09-10 13:33



Jamen det første der falder mig ind er


Lakseroulade - der er utallige opskrifter, men her får du en med dildcreme


http://www.magasinetmad.dk/Madskolen/Forret/0806-Lakseroulade%20med%20dildcreme.aspx

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 23-09-10 14:07

Skivede ananas med tun ovenpå, samt mayonaise evt. blandet med creme fraiche og dild.

Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 23-09-10 14:12

Hejsa.
Jeg har flere gange lavet en tatar af røget laks.
Det smager himmelsk og er mega ment.
Hak røget laks og form dem til SMÅ bøffer læg lidt revet peberrod lidt kapers og rå gerne rødløg ved siden af.
Server dem på en tallerken og pynt med en rå æggeblomme og lidt salat og event. en lille skive ristet brød.

Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 23-09-10 15:41

Skinke og melon, det er min livret og det er lige tiden nu...



Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 23-09-10 17:14

Det skal da være en skinkestang, som kan skæres i mindre stykker - med en tomat og lidt rucola ved siden af.

Fra Brugsens kogebog, har jeg lavet denne utallige gange, når vi var mange, kræver 2 til 20 personer.

Pr "stang"
Fyld:
1/4 kg champignon
100 g kogt røget skinke
175 g flødeost
2 tsk mild sennep
½ tsk salt
3 spsk hakket purløg.

1 pakke frosen butterdej

Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 min på tør pande
Skinken i tern og kommes i en skål sammen med champignon og flødeost, sennep , salt og purløg.
Butterdejspladerne lægges ovenpå hinanden og udrulle til ca. 25 x 25 cm. og dejen læggen ovenpå bagepladen.

Fyldet på midten og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne foldes først ind og strimlerne lægges over hinanden skiftevis højre - venstre (fletværk)
Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 30 til 35 min.

Den går rent hjem hvergang, men det kommer an på hovedretten

Kommentar
Fra : Christa.N


Dato : 23-09-10 18:16

Hej Pifo
Nu er der foreslået en masse lækkerier, så derfor vil jeg supplere forslagene med en suppe, som jeg selv elsker.

http://www.kvalimad.dk/opskrifter/groen-ertesuppe


Godkendelse af svar
Fra : pifo


Dato : 23-09-10 19:23

Tak for svaret Nordsted1. Jeg lod manden kigge med på de gode forslag, og han valgte dit

Han valgte så også dit, Smuller, så vi laver nok din ret til dagen før, hvor vores overnattende gæster kommer til lidt let natmad og en kold øl / vand

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste