|
| hva´gør dig gla´når du laver mad ? Fra : smuller54 | Vist : 1563 gange 50 point Dato : 27-03-10 19:20 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 27-03-10 19:27 |
|
Nu er det ikke så ofte det er mig der står i køkkenet, men musik er altid et must
Hva' der gør mig gla'.... når jeg ved jeg laver en ynglingret - altså ikke lige min, men til en af de øvrige
En enkelt gang var det specielt sjovt at skrælle kartofler... jeg skar ansigter (sådan nogle smilyer) eller mønstre i kartoflerne.... senere var det ikke kun mig der sys det var sjovt, du skulle have set gæsterne
Kan ikke anbefales, det tog en hulens til tid
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 19:32 |
|
Citat At have høretelefoner på og så høre Mills Brothers. Eller Chet Atkins. |
@granner
giv mig lige et eksempel, måske du kan finde noget på you toube, som lige er din favorit ?
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 19:43 |
|
hmmm
nu er der igen noget med de der mail
viste ikke I havde skrevet - kun fordi jeg ku´se antallet i oversigten og har heller ikke fået mail fra nogle af de spørgsmål som jeg har deltaget i.
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 27-03-10 20:19 |
|
Det gør mig glad at prøvesmage...........................når min hustru laver mad.
(spisesmiley)
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 20:43 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 20:48 |
| | |
| Kommentar Fra : Klaudi |
Dato : 27-03-10 20:52 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 21:09 |
|
Citat Hvor fa'en har .u fun.et .et bille.e af mig |
næh, var os helt overrasket over at fin.e .ig .er
men det kom som spyt u. af en spæ´kalv
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 27-03-10 21:41 |
|
Hej smuller.
Citat Hvad gør dig glad når du laver mad ??? |
Ja men det kan jeg godt fortælle dig.
Det jeg glæder mig til ved madlavningen er :
1. at finde på gode opskrifter.
2. At afprøve dem.
3. At mine gæster kan li' det jeg laver.
4. I det hele taget at være opfindsom i køkkenet. At ha' tid til at handle ind.
At ha' tid til at dække et pænt bord.
At ha' tid til at nyde mine gæster.
At ha' tid til at nyde maden og ikke styrte forvirret rudt i køkkenet mens gæsterne "passer" sig selv.
At være til og ikke virke fraværende med tanke for hvornår når jeg det næste.
Mad tager tid og jeg sætter stor pris på at lave maden og nyder i fulde drag at se mine gæster sætte pris på jeg har taget mig tiden til at forkæle dem.
Mad behøver ikke at være kompliceret men kan laves enkelt og let hvis man bare planlægger i god tid.
Og jeg ÆLSKER det.
| |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 27-03-10 21:42 |
| | |
| Kommentar Fra : Klaudi |
Dato : 27-03-10 21:52 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 22:26 |
|
Mark Knopler
er det ikke det eneste der rimer på Kartofler ?
Dejligt at høre jeres musik.
og jeg er enig med piaskov, det er dejligt at lave mad til andre.
Det holder jeg også meget af.
Men med musik, er det alligevel som om, at det er ligegyldigt. Rivejernet og rytmen- giver en god energi og maden bliver dejlig af det.
Idag stod den på squashfrikadeller med salat og creme fraichedressing med roquefort- helt for/til mig selv og det smagte skøøønt.
| |
| Kommentar Fra : ziggy99 |
Dato : 27-03-10 22:30 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 22:35 |
| | |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 27-03-10 22:45 |
| | |
| Kommentar Fra : ziggy99 |
Dato : 27-03-10 23:09 |
|
Til en cool forret med varmtrøget laks/grønne asparges,creme fraice og masser af dild kan anbefales
ind i mellem kan man også shake en velkomstdrink..måske lidt 70er agtig men den er afprøvet men succes
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 23:16 |
|
Citat Bare vent til imorgen, der er der sikkert helt gikkernik i den p.g.a. sommertiden |
sig det ikk´kære obelix -
det bli´r ikke mig denne gang der skriver
det ender bare med jeg bliver blacklistet af Kandu.dk
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 23:22 |
|
Citat Til en cool forret med varmtrøget laks/grønne asparges,creme fraice og masser af dild kan anbefales |
kære ziggy99
herligt nummer,- jeg ville blive stresset under madlavningen- men det ville være perfekt til senere på aftenen
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 23:26 |
|
Citat Du kommer til at sende mig en kladde af den skrivelse du sender til dem |
Citat Eller også kommer du på lønningslisten - hvis der fandtes en - du er jo på fast arbejde |
Jeg skriver bare pænt og høfligt. Og gør dem opmærksom på at Kandu.dk ikke fungerer uden. Aktiviteten går i stå osv osv.
ikke ant ´
I ku´gør´ det samme
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 23:32 |
|
kære klaudi
du kunne godt få min kladde, men jeg må ikke skrive til dig privat så desværre
pjat det er ikke så hemligt
"Kære Team
beklager at må meddele ,at vi igen ikke får mail.
Det kan godt være det opfattes som et mindre problem, men jeg er personligt overbevist om, at det sætter Kandu.dk i stå.
VI opgiver at følge med i alle tråde eller vi ser ikke hvad der sker der hvor vi er særligt interesseret.
Håber det kun er få af os og at I snart får det til atkøre igen
mvh Smuller54"
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 27-03-10 23:36 |
|
Hø hø, nu forsvandt mit indlæg, eller har jeg skrevet det i en forkert tråd nå men jeg skrev følgende
Det har jeg da folk til
Jeg har også skrevet til kandu et par gange, og jeg skriver altså også pænt, og de har også reageret på mine mails, bare ikke lige så hurtigt som på dine
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 27-03-10 23:58 |
|
Citat Det er der så lavet om på nu, jeg lukkede for privat pm da vores go'e ven begyndte at skrive til mig |
he he
det kan jeg sgu´godt forstå.
det var bare os´ lidt for sjov, for jeg er helt ok, med dem som ikke vil have et pm.
| |
|
Jeg bliver glad, når der er noget at lave mad af
Køleskabe er ikke, hvad de hár været...
| |
|
Det gør jeg også........... men hvor kan man købe det henne? Samme sted som maden, der mangler i køleskabet?
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|