/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Flødeost & frysning ?
20-01-10 16:00
: malmin
20-01-10 16:16
: ans
20-01-10 16:19
: malmin
Flødeost & frysning ?
Fra :
malmin
Vist : 2756 gange
100 point
Dato :
20-01-10 15:57
Er der nogen her, der har erfaring med frysning af flødeost?
Bliver det noget tyndt pjask, når det bliver tør op?
Hilsen malmin
Kommentar
Fra :
malmin
Dato :
20-01-10 16:00
Undskyld. Der er vist en sætning der skal "oversættes"
Bliver flødeost noget tyndt pjask, når det tør op?
Accepteret svar
Fra :
ans
Modtaget 110 point
Dato :
20-01-10 16:16
På Arlas hjemmeside står der at flødeost ikke egner sig til frysning
Citat
Frysning:Flødeoste egner sig ikke til frysning.
http://www.arla.dk/produkter/Brands/Castello/castello-oekologisk-floedeost/
Godkendelse af svar
Fra :
malmin
Dato :
20-01-10 16:19
Tak for svaret ans. Det er lettere at spørge her, end at undersøge det selv. Dovenskaben længe leve
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.