|
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 24-12-09 11:30 |
|
Jeg har lige fyldt to ænder, den ene med den klassiske, æbler og svesker, den anden med hakket kylling, plejer at være gris, men alligevel, med grofthakket kyllingelever, lidt hvidløg, estragon rørt som fars med fløde, æg og rasp. Heldigvis blev der noget til overs af farsen, den bliver til en lille paté til juleforkosten 2. juledag, i et en form foret med bacon.
Og rigtig glædelig jul. for en gangs skyld hvid ovenikøbet!
| |
|
Jamen med den traditionelle fyldning går man ikke forkerrt: pignon æbler, svesker og hakkede valnødder, det virker. Glædelig jul
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|