|
| skært kalvekød opskrift Fra : return | Vist : 2117 gange 100 point Dato : 01-10-09 11:43 |
|
hej er der
nogen der har eller kender en god ret hvor man bruger skært kalve kødopskrift
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 01-10-09 12:05 |
|
Som tournedos:
1:Marineres i citronsaft og lidt peber, steg på panden, tag af, hæld marinaden på panden og tilsæt tynde ringe af en enkelt porre, og så den uundværlige fløde.
2: Steg på panden, tag af, drys et par knuste enebær i stegeskyen og kog panden af med en god Riesling, og spæd med livsvigtig fløde.
Begge serveres med kartofler, evt. bagte, og salat.
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 01-10-09 13:29 |
|
Ajiii Luffe LOOL det er sgu da ikke en tournedos. Smager sikket godt, men men ikke det navn
Return: Hvad mener du helt præcist med "skært" kalvekød. Hvor på kalven kommer det fra??
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 01-10-09 15:46 |
|
Du sku` snak, Krummen, ved Du ikke hvad skært kød er
Slang for tilskåret, altså fjernet knokler og fedtkanter.
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 01-10-09 16:13 |
|
Skært kød kan være så meget.
Hvis det er eneste betegnelse er det sikker bedst til guilash. 4 timers kogetid.
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 01-10-09 19:50 |
|
Najjjj det tror jeg ikke på Slagtere har et medfødt fuskergen LOOOL
| |
| Kommentar Fra : fotowig |
Dato : 01-10-09 23:06 |
|
En god opskrift til simretilberedning:
Weberen tændes op 50/50
Kødet drysses godt med salt og peber. Brunes på direkte side på alle leder og kanter.
Kommes derefter i en foliebakke/ et fad på indirekte side et par timer med gulerødder, porrer, og squash. Alt i grove tern. Krudres med sød chilisauce og tilsættes en mørk øl, gerne porter og der lukkes halvt for bund og topspjæld.
Det får så lov at simre ca. 3 timer.
Serveres med kartofler eller ris. Fugten fra grønsagerne og øllet er en glimrende sauce i sig selv.
Kan sikkert også laves i ovn, så bruner man bare kødet på panden først.
| |
| Kommentar Fra : fotowig |
Dato : 01-10-09 23:07 |
|
UPS:
Glemte lige at ovnen nok skal stå på 120 grader.
| |
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 100 point Dato : 01-10-09 23:29 |
| | |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 02-10-09 01:07 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 02-10-09 13:04 |
|
Jamen kære krummen, det var jeg ikke klar over, jeg bruger bare siden tit.Og- jeg har været tilfreds.
Så det var givet videre i en god mening
Men mellemskært kalvekød er vel fra halsen på kalven og bruges som oftest til frikassé,fars, supper eller kogt kød (= den lange simretid).
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 02-10-09 14:36 |
|
He He ...kogebogen.dk fejler ikke noget, ud over at opskrifterne er tyvstjålet fra alle andre steder på Internettet. Det synes jeg er usmageligt og så er der disse oversættelsesfejl.
Egentlig utroligt, at der ikke er nogen som opponerer imod dette tyveri af opskrifter. Det er jo ikke bare en enkelt eller 2 opskrifter det drejer sig om, men systematisk massekopiering af andres "ejendom"
Det er nemlig rigtigt...Kødet er simrekød og kan IKKE bruges til LuffeBasses tournedos... men hold da op en skipperlabskovs du kan lave af det....whauuuu
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|