|
| Bage/smøreblok til køkkenet Fra : solvej2 | Vist : 656 gange 100 point Dato : 12-11-08 10:45 |
|
Hej med jer
Jeg vil gerne have at vide om der kunne være problemer med at have en bage/smøremadpakke blok i granit eller lign. i køkkenet?? Afgiver den stoffer som kunne være skadelige? Er der vædsker eller lignende den ikke kan tåle?
Hilsen solvej2
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 12-11-08 10:50 |
|
Hej solvej2
Køb du bare en . Man kan jo også få dem til en ovn.
Der sker intet ved det .
De er nemmer at rengøre og ingen problemer.
Har selv en.
Venlig hilsen Pia
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 12-11-08 17:24 |
|
Spiseolie bliver harpiksagtigt og meget svært at afrense, så hellere glemme det fedt der trænger ned fra kød, det bliver jo "slået ihjel" ved afvaskninger....lugter måske en smule i en varm ovn men langt bedre end gammel olie.
Tænk på en havegrill hvor risten ikke bliver blankpoleret efter hver gang.
Hvis man holder køkkenreglen med ikke at bruge kniv og skærebræt til salat lige efter kød uden afvaskning skulle hygiejnen være i orden.
| |
| Accepteret svar Fra : stig54 | Modtaget 100 point Dato : 12-11-08 21:28 |
|
Hvis det er en granitblok/sten vi snakker om skal den have olie og absolut ikke vaskes i sulfo, det affedter, rigeligt med varmt vand og knofedt.
Det er altså et natur produkt.
Det er også derfor at træpladerne man får plankebøf på bliver vædet im olie efter brug ellers sprækker de. Det gør granitten dog ikke men den bliver kedelig. Brug ikke sulfo.
| |
| Godkendelse af svar Fra : solvej2 |
Dato : 13-11-08 06:39 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|