|
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 06-09-08 18:00 |
| | |
|
hvornår skal vi komme,,,????
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 06-09-08 18:31 |
|
Og sovsen er vel bagt op....
Mange fatter nu ikke at jeg gider at lave rødkålen selv, det er sgu meget lettere end at få køberødkål til at smage af noget.
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 06-09-08 19:07 |
|
Der skal også være rigeligt med nødden.
<spisesmiley>
| |
|
bare lidt stegefedt i rødkålen,,så er den bare plinge ling,,,,
| |
|
vil nu hellere have en gang kalvelever med bløde løg og revne æbler
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 06-09-08 19:32 |
|
Snit rødkålen, hæld lidt rødbedesaft i bunden af en stor gryde, her kan saft fra køberødbeder udmærket bruges da det rummer en passende mængde eddike. Lad gryden simre til kålen er mør, tilsæt Ribsgele eller lidt sukker, og rund den af med ½-1 spsk fedt som Barkebillen skriver, den bedste smag opnås med andefedt.
Desværre tog min mormor sin egen opskrift med derhen hvor hun er nu
| |
|
ja,de gamle kvinder de ku,bare det der,,,vores tids kvinder er ik noget værd i et køkken de er bedst ejnet i sengen,så laver vi mandfolk maden LOL
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 06-09-08 20:24 |
|
Hæ, da jeg....endelig...havde fået egen lejlighed inviterede jeg mormor + nogle andre på italiensk inspireret ossobuco med et kæmpe salatbord til selvblanding, hun rejste sig konstant og hen til salatbordet, hun havde vist kun smagt udkogte grøntsager hele livet.
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 06-09-08 20:46 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 06-09-08 21:29 |
|
Hva' er det for noget pjat med at vi kvinder ikke kan lave mad??
Her får i lige min ynglingsopskrift
Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik en skål til det kommende gode resultat.
Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentligt pulver.
Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem. Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn.
Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN. Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn.
PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn.
Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i røwwwen mæ det!) Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!.
Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvvnåkkkkngang å få kræææet UD! Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et faahhad.
PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihi......schku åssspissslimajet).
Tag en lur.
Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise og aspirin
Slå lige den
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 06-09-08 21:42 |
| | |
|
--------------------------------------------------------------------------------
Citat
vores tids kvinder er ik noget værd i et køkken
Det kan jeg altså godt lige sige dig.......den holder ikke i retten
nu sagde jeg også vores tids kvinder,,,du er jo fra før den tid, så du kan sikkert det der,,,
| |
|
LOL,,,gammel tusse,
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 07-09-08 03:35 |
|
Der er sgu ikke noget mad der skal tilsmages med min irske tørverøgede singlemalt whiskey
Hvis I en dag har en sauce fra en papkylling eller svinekød I ikke kan få til at smage af noget så giv den ½ tsk Gammel Dansk, den indeholder jo 50 forskellige urter o.a. og giver virkelig et pift.
| |
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 08-09-08 18:40 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : dr_dem |
Dato : 13-09-08 21:11 |
|
Tak for svaret chicapigen.
Den var rigtig god.
dr.dem
| |
|
selvtak , og hvad tror du lige jeg har lavet til middag idag ??????????? ribbenssteg med det hele det var da pudsigt hehe
hilsen chicapigen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|