/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
flæskesvær
Fra : jbkf
Vist : 1261 gange
100 point
Dato : 28-06-08 19:51



er flæskesvær fra vildsvin " sorte"

 
 
Kommentar
Fra : tezt


Dato : 28-06-08 19:58

kommer an på hvor længe du lader dem blive i gryden

Kommentar
Fra : Smokei


Dato : 28-06-08 19:59

Flæskesvær fra vildsvin findes ikke. Et vildsvin skal flåes før det tilberedes.
Huden kan ikke spises.

Accepteret svar
Fra : HelleBirgitte

Modtaget 110 point
Dato : 28-06-08 20:04

vildsvin bliver i de fleste tilfælde flået - man får så ikke den stive flæskesvær, men til gengæld en der minder om krølfedt. Det er en helt anderledes slags kød end alm. tamsvin, mere mørkt i kødet og meget lidt fede.






Kommentar
Fra : granner01


Dato : 28-06-08 20:13

Ved i hvordan man får vildsvin? Man sætter en gris ind i en lukket gård og så får man to mænd til at drille den i en held dag, så har man et vildsvin.

Kommentar
Fra : valde.


Dato : 28-06-08 20:25

Der er forkel på vildsvin og et vildt svin!

Kommentar
Fra : granner01


Dato : 28-06-08 20:30

Det var en vits!

Kommentar
Fra : HelleBirgitte


Dato : 28-06-08 20:33



Godkendelse af svar
Fra : jbkf


Dato : 28-06-08 21:07

Tak for svaret HelleBirgitte.

Kommentar
Fra : HelleBirgitte


Dato : 28-06-08 21:10

Selv tak

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 28-06-08 22:04

Hvis det er vildsvineunger får man stribet flæsk....

Dårlig ide at gøre et svin vildt, det bliver så stresset at man kan smage det på kødet.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408920
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste