/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
peanutbuttersauce (oversættelse)
Fra : netper
Vist : 506 gange
200 point
Dato : 27-02-03 10:23

Så er her endnu en opskrift som jeg ville høre om i gad oversætte
Mvh
Per

1 cup Reese's Peanut Butter Chips
1/3 cup milk
1/4 cup whipping cream
1/4 teaspoon vanilla extract

In small saucepan place peanut butter chips, milk and whipping cream.
Cook over low heat, stirring constantly, until chips are melted and mixture is
smooth. Remove from heat; stir in vanilla. Serve warm. Cover; refrigerate
leftover sauce. About 1 cup sauce To reheat: Place sauce in small saucepan. Stir
constantly over low heat until warm. Add additional milk or whipping
cream for desired consistency.


 
 
Accepteret svar
Fra : CLAN

Modtaget 210 point
Dato : 27-02-03 10:35

1 kop Peanut Smør (butter den grove type)
1/3 kop mælk
1/4 kop piske fløde
1/4 teske vanilla ekstrakt

I en lille sovse pande/gryde tilsættes peanut smør, mælk og fløde.
Koges ove svag varme, omrøres konstant indtil peanut smøret er smeltet og saucen er jævn. Tag panden af det varme blus og i rør vanille ekstraktet. Server varm. Afdæk evt. resterende sovs og frys denne ned. For optøning / genbrug opvarm peanut sovsen over svag varme indtil denne er varm og tilsæt evt. mælk eller fløde for at opnå den ønskede konsistens.

Go' fornøjelse

Søren

Godkendelse af svar
Fra : netper


Dato : 27-02-03 10:40

Tak for svaret CLAN.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste