|
| Kommentar Fra : ziggy99 |
Dato : 15-12-07 23:03 |
| | |
|
Kan ihvertfald anbefale denne her hvis du er fra Nordjylland.
Har selv brugt det til 50års fødselsdag, Konfirmation og Barnedåb.
http://www.ryaais.dk/forside.htm
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 15-12-07 23:47 |
|
Der ligger små isfabrikker rundt omkring på landet i det jyske. De bruger gode råvarer, fordi de slet ikke har evnen kil at komponere med bar stabilisator, aroma, kunstig emulgator, vand og smørolie, eller det som er værre.
Is egner sig ikke til lang forsendelse, så du er svær at hjælpe, når man ikke ved hvor du bor.
| |
| Kommentar Fra : o.v.n. |
Dato : 16-12-07 00:57 |
|
I skal selvfølgelig have en isdessert fra Polar: http://www.polar-is.dk/festis.html som du kan se på kontakt siden er de nu ved at være landsdækkende, du kan eventuel kontakte dem, for at få oplyst nærmeste butik med Polar is, der er også andre muligheder end de ovenstående, klik på Produkter og på Is desserter, for at få vist hele sortimentet
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 16-12-07 03:30 |
|
Næh, Hansens har en lidt fad smag....
Det er dog lige så let at lave selv som at brygge en kande kaffe.
3 æggeblommer + 5 spsk sukker piskes hvidt og skummende, vendes i skum af 1/2 liter piskefløde, det giver lige over en liter, og skal det være vanille så flæk en ægte stang og skrab frøene ned i.
Skold æggene og vask fingrene derefter....kinden æggene åbnes, så er chancen for salmonelle lig nul.
| |
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 16-12-07 10:12 |
|
Hej
Foreløbig tak for de svar der er kommet.
Undskyld!, jeg skulle vel have skrevet at jeg er fra Københavsområdet, vestegnen
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 16-12-07 10:26 |
|
Luffe A s opskrift er dårlig og også farlig. Enhver burde vide at det ikke er nok at skolde åg.
Man får ikke megen vaniliesmag, kun af kornene.
Carte Door og lignende fabrikker oversøde produkter er da udmærket for folk, som ikke ved , hvordan rigtig is kan smages.
Det er svært for almindelige mennesker at lave rigtig fløde-krem-is, fordi den skal piskes under frysningen, for at få den rette konsistens uden store krystaller.
Køb isen færdig.
Prøv at ringe til ham her og hør om mulighed for leverance hvor du bor.
Den skal pakkes med tøris, hvis den skal klare transporten.
http://www.hansens-is.dk/www/produkter.htmlDiverse frosne blandinger kaldes parfait is. De kan være gode, men er ikke is-krem
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 16-12-07 10:30 |
| | |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 16-12-07 10:31 |
| | |
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 16-12-07 11:06 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : bantam |
Dato : 16-12-07 11:18 |
|
Tak for svaret Moggi.
Det bliver nok den, da jeg lige så den var på tilbud i Superbrugsen, 2 for 49,95.
Da du siger den er blevet bedre vil vi prøve den.
God jul og godt nytår til alle.
mvh
Bantam
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|