|
| Hvordan ......... Fra : frostnielsen | Vist : 1711 gange 100 point Dato : 01-09-07 10:44 |
|
Hjælp jeg skal lave mad og jeg ved ikke hvordan man glassere skalotteløg.
Hvem kan hjælpe mig ?
S
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 01-09-07 10:49 |
|
Løg, glaseret. (4 – 6 port.)
½ kg chalotteløg
vand
salt
2 spsk. sukker
2 spsk. smør/margarine
Løgene pilles og dampes næsten møre 3 – 5 min i letsaltet kogende vand, hvorpå de løber godt af i en sigte. Sukkeret smeltes på panden. Når det er gyldent, blandes smørret/margarinen i under omrøring. Løgene tilsættes og snurrer i karamelsukkeret, til de er blanke og gyldne.
http://www.gamledanskeopskrifter.dk/page1152.html
| |
|
Hejsa
Glaserede skalotteløg
600 g små skalotteløg skoldes, pilles og koges 3-5 min. i letsaltet vand. Drypper godt af. 3 spsk. sukker smeltes på en pande. Når det er gyldent og skummer, hældes løgene i og ristes i karamellen til de er gyldne. Læg låg på og løgene mørner i 10-15 min. ved svag varme. Er der for meget væde ved løgene, står de uden låg de sidste 5 min. Glaserede løg serveres til stegte kød- og farsretter.
Det er hentet fra siden her: http://www.systemfrugt.dk/docs/products.item.asp?pid=65
Håber du kan bruge det.
VH Laika_Pigen.
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 01-09-07 10:55 |
| | |
|
www.dkkogebogen.dk er en rigtig god side hvis du står og mangler en opskrift. Mvh. Annette
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|