/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan .........
Fra : frostnielsen
Vist : 1711 gange
100 point
Dato : 01-09-07 10:44

Hjælp jeg skal lave mad og jeg ved ikke hvordan man glassere skalotteløg.

Hvem kan hjælpe mig ?

S

 
 
Accepteret svar
Fra : fotowig

Modtaget 110 point
Dato : 01-09-07 10:49

Ligesom du laver brunede kartofler. Smelt sukker på panden. Når alt sukkeret er smeltet kommer du en klat smør (ikke margarine eller noget som helst andet). Kom løgene på og drej stille og roligt rundt i dem i ca. 5 minutter. Resultatet bliver bedst hvis løgene er fugtige når du kommer dem på panden. Afhængig af løgenes størrelse og det ønskede resultat kan du koge løgene inden du glaserer dem. Hvs du vælger at gøre det skal løgene køle af , inden du glaserer dem.

Kommentar
Fra : ans


Dato : 01-09-07 10:49

Løg, glaseret. (4 – 6 port.)

½ kg chalotteløg

vand

salt

2 spsk. sukker

2 spsk. smør/margarine

Løgene pilles og dampes næsten møre 3 – 5 min i letsaltet kogende vand, hvorpå de løber godt af i en sigte. Sukkeret smeltes på panden. Når det er gyldent, blandes smørret/margarinen i under omrøring. Løgene tilsættes og snurrer i karamelsukkeret, til de er blanke og gyldne.

http://www.gamledanskeopskrifter.dk/page1152.html



Kommentar
Fra : Laika_pigen


Dato : 01-09-07 10:50

Hejsa

Glaserede skalotteløg
600 g små skalotteløg skoldes, pilles og koges 3-5 min. i letsaltet vand. Drypper godt af. 3 spsk. sukker smeltes på en pande. Når det er gyldent og skummer, hældes løgene i og ristes i karamellen til de er gyldne. Læg låg på og løgene mørner i 10-15 min. ved svag varme. Er der for meget væde ved løgene, står de uden låg de sidste 5 min. Glaserede løg serveres til stegte kød- og farsretter.


Det er hentet fra siden her: http://www.systemfrugt.dk/docs/products.item.asp?pid=65

Håber du kan bruge det.

VH Laika_Pigen.

Kommentar
Fra : ans


Dato : 01-09-07 10:55
Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 01-09-07 12:41


Og hvis du ikke har mod på at smelte sukker, kan du i stedet bruge sirup

Kommentar
Fra : Ysseven


Dato : 01-09-07 13:48

Er også lækkert med perleløg fra glas eller almindelige store løg, som bare dele i grove dele (og steges rå...)



Kommentar
Fra : annette-sejr


Dato : 07-09-07 08:14

www.dkkogebogen.dk er en rigtig god side hvis du står og mangler en opskrift. Mvh. Annette

Godkendelse af svar
Fra : frostnielsen


Dato : 07-09-07 16:04

Tak for svaret fotowig.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste