|
| Hjemmelavede Taco skaller ? Fra : bluesky | Vist : 4958 gange 200 point Dato : 06-07-07 13:15 |
|
Hejsa
For nogle år siden var jeg i USA hvor jeg købte Tacoskaller på dåse som blot skulle steges i olie på panden for at blive superlækre. Jeg har siden (også i USA) søgt forgæves efter dem og det er ikke lykkedes.
Da vi er store Taco elskere her i familien, vil jeg gerne høre om der er nogen på dette forum som har en god opskrift på hjemmelavede Taco skaller (hard shell). Jeg har forsøgt forskellige opskrifter fra diverse sites men resultatet har været skuffende. Derfor er der Taco elskere, som selv laver deres skaller og som vil dele deres opskrift med os ?
På forhånd tak
Bluesky
| |
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 06-07-07 13:32 |
| | |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 06-07-07 14:08 |
| | |
| Kommentar Fra : bluesky |
Dato : 06-07-07 17:14 |
|
Hejsa igen
Jeg kender godt de færdiglavede skaller fra div. producenter, men det jeg er på jagt efter er en god opskrift på at lave dem selv idet jeg herved selv kan styre hvor sprøde de skal være. Så altså ikke færdiglavede men din egen opskrift op skaller.
Men tak for jeres input
Bluesky
| |
| Kommentar Fra : bluesky |
Dato : 06-07-07 20:47 |
|
Hej Miritdk
Laver S.M. dem på dåse ??
Den som jeg fik på dåse var lagvis af "rå" skaller som blev sprøde og med mere bid når de kom på en varm pande med olie. Det er dette bid jeg savner
Bluesky
| |
|
den er her så må du selv forsøge dig
Taco Skaller
Majsmel (stenmalet), palmeolie og salt (0,5%).
| |
| Kommentar Fra : bluesky |
Dato : 07-07-07 18:49 |
|
Hej Betonjens
I hvilket forhold skal de enkelte ingredienser være - er palmeolien til stegning eller skal den i dejen ?
Har du selv prøvet denne ?
Bluesky
| |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 07-07-07 19:54 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : bluesky |
Dato : 10-07-07 10:20 |
|
Tak for svaret betonjens1.
Den prøver jeg, da weekendens forsøg med en blanding af kogte majsgryn og hvedemel gav nogle udemærkede burritos (tør pande) men en dårlig kopi af indiske pompadoms ved oliestegning - men stadig ikke gode skaller.
Så jeg prøver din opskrift næste gang - Bruger du majsgryn eller majsmel ?
Bluesky
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|