|
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 03-06-07 20:19 |
| | |
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 03-06-07 20:34 |
| | |
| Kommentar Fra : beckski |
Dato : 03-06-07 20:52 |
|
det har intet med kulhydrater at gøre...
Det handler om hvilke bindinger vi i tarmen kan knække.
Cellulose (fibre) kan vi ikke fordøje f.eks.
hvorimod hvedemel kan nedbrydes let ...
| |
|
Ja det er netop kemisk set, og jeg kunne netop ikke finde det nogen andre steder. Det er et "check-spørgsmål" som vores lærer har givet os. Det undrede mig meget da hverken google eller mine bøger havde et svar på det.
Hmm hva fanden gør man så...lader indlægget være ubesvaret i et stykke tid endnu i tilfælde af nogen kan svare på det
| |
|
Den omtaler kun umættet fedt, ikke umættet kulhydrat
| |
|
har lige fået af vide at jeg ikke skal op i kemi alligevel, så jeg godtager transors svar
| |
| Godkendelse af svar Fra : jedi_bjerre |
Dato : 06-06-07 12:17 |
| | |
| Kommentar Fra : Kemi01 |
Dato : 24-05-08 20:52 |
|
umættet betyder, at der er dobbeltbindinger i.
| |
| Kommentar Fra : JHNormand |
Dato : 04-05-10 22:48 |
|
Kulhydrat indeholder kul og brint. Alkaner er mættede kulhydrater, de indeholder kun
enkeltbindinger mellem kul og brint. Hvorimod umættede kulhydrater indeholder dobbelt- eller
3-dobbelte bindinger Alkener = dobbeltbindinger og alkyner = trippel-bindinger (som f.ek. acetylen C2H2).
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|