/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på røget unghane.
Fra : qfha
Vist : 1481 gange
500 point
Dato : 11-04-07 17:17

Jeg mangler en god opskrift på røget unghane. Gerne lidt interessent. Forstået således ikke kun med hvide kartofler og skysovs.

mvh
qfha

 
 
Accepteret svar
Fra : CLAN

Modtaget 510 point
Dato : 11-04-07 17:21

Lækre opskrifter på denne vare finder du på www.unghanen.dk


Kommentar
Fra : CLAN


Dato : 11-04-07 17:27
Kommentar
Fra : CLAN


Dato : 11-04-07 17:30

sidst men ikke mindst http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=6341 men det er som du selv er inde på: "kun med sovs & kartofler".
Så kan jeg ikke finde mere om den røgede piphans


Godkendelse af svar
Fra : qfha


Dato : 14-04-07 08:54

Tak for svaret CLAN.

Det blev en lækker middag med denne opskrift,

Kammuslinge-farseret røget unghane

1 røget Gråsten Unghane
150 g kammuslinger
1 dl æggehvider
1 dl fløde
35 g brombær
lidt salt

Alt dette røres til en lind fars.

Tilberedning:
Man udbener unghanen fra ryggen mod brystet. Lårene skæres fra og steges for sig. Man smører unghanebrystet med fiskefarsen og snører den sammen, Derefter smøres brysterne med et krydderi som består af en blanding af følgende: Olie, barbecuesauce, salt, peber, paprika, 3.krydderi, provencemix. Dette smøres over hele kødstykket og steges derefter i ovnen i ca. 40-45 min ved 150°C.

Tilbehør:
Rødvinskogt pære, broccoli, minimajs.

Saucen:
Unghanefond, spædes med fløde, som reducerer til en cremet sky. Der tilsættes lidt provencemix og evt. lidt tyttebær, salt og peber. (+evt. kulør). Til sidst anrettes unghanen sammen med lårene og de øvrige ting på en stegetallerken og pyntes med brøndkarse.

Det er til gentagelse....

mvh
qfha

Kommentar
Fra : CLAN


Dato : 17-04-07 08:28

Velbekomme... og takker for points
Sidder og savler lidt - lyder som en lækker ret


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste