/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
724
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
890
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
955
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
652
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
930
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2185
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
716
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1557
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
899
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
1022
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
856
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1053
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1274
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
930
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
849
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
3271
28-12-06
Hvor meget oksemørbrad?? (6)
Dorthe
3272
28-12-06
Vintilbehørsgavesæt (0)
Frederiksen
3273
28-12-06
Andebryst med bærsauce??? (1)
3274
27-12-06
Hjortefilet tilberedes hvordan?? (4)
FDK
3275
26-12-06
champignon med hvidløg (2)
Bolette Nielsen
3276
26-12-06
Opskrift på gærdej, der kan hæve (3)
Dorthe
3277
26-12-06
Nytårs menu med Oksefilet (1)
Kenned
3278
26-12-06
Fondue.. (3)
Heidi B. Pete...
3279
26-12-06
Gær - kan jeg fryse det? tips om hævn... (9)
3280
26-12-06
kan man bruge en hel svinekam til fond... (7)
Alemat
3281
26-12-06
Hellefisk (4)
kautaq
3282
26-12-06
Nytårsmenu : hovedret tournedos men hv... (3)
Thomas
3283
25-12-06
Stegeso (13)
Linde
3284
24-12-06
gærringe (0)
noboby
3285
24-12-06
gærringe (0)
noboby
[3271-3285] af 12878
side :
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.