/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Danmarks bedste Julegløgg.
arne.jakobsen har modtaget -15 point for dette tip
Fra : arne.jakobsen
Vist : 574 gange

Dato : 18-11-04 23:37

100 g Rosiner
2 stk. hel knækket kanel
2 stk. Nelliker
1 stk. let knust muskatnød
1 fl. Rødvin
1 fl. Ruby Portvin

Blandes sammen i en stor beholder og henstår i mindst én uge, hellere 12 uger.

Derefter tilsættes 20 cl. Cognac og 10 cl. god Jamaicarom.

Så sies det hele igennem et dørslag. Dette fluidum kan du opbevare og gemme i op til 3 år, det bliver det absolut ikke ringere af.

Når det skal nydes, tilsættes rosiner og flækkede mandler. Varmes op uden at koge, og serveres i max. 1 dl. store glas.

Men pas på, det er stærkt og absolut ikke for børn.

 
 
Bedømmelse

Fra : Fnollerpige


Dato : 18-11-04 23:39



Bedømmelse

Fra : ans


Dato : 18-11-04 23:40



Bedømmelse

Fra : TheRipley


Dato : 18-11-04 23:45



Bedømmelse

Fra : bsjh


Dato : 18-11-04 23:51



Bedømmelse

Fra : Jernladyen


Dato : 19-11-04 00:04



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste