/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Danmarks bedste Julegløgg.
arne.jakobsen har modtaget
-15
point for dette tip
Fra :
arne.jakobsen
Vist : 574 gange
Dato :
18-11-04 23:37
100 g Rosiner
2 stk. hel knækket kanel
2 stk. Nelliker
1 stk. let knust muskatnød
1 fl. Rødvin
1 fl. Ruby Portvin
Blandes sammen i en stor beholder og henstår i mindst én uge, hellere 12 uger.
Derefter tilsættes 20 cl. Cognac og 10 cl. god Jamaicarom.
Så sies det hele igennem et dørslag. Dette fluidum kan du opbevare og gemme i op til 3 år, det bliver det absolut ikke ringere af.
Når det skal nydes, tilsættes rosiner og flækkede mandler. Varmes op uden at koge, og serveres i max. 1 dl. store glas.
Men pas på, det er stærkt og absolut ikke for børn.
Bedømmelse
Fra :
Fnollerpige
Dato :
18-11-04 23:39
Bedømmelse
Fra :
ans
Dato :
18-11-04 23:40
Bedømmelse
Fra :
TheRipley
Dato :
18-11-04 23:45
Bedømmelse
Fra :
bsjh
Dato :
18-11-04 23:51
Bedømmelse
Fra :
Jernladyen
Dato :
19-11-04 00:04
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.