/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Skovsvampe - Brug det hele!
arne.jakobsen har modtaget
15
point for dette tip
Fra :
arne.jakobsen
Vist : 594 gange
Dato :
13-10-04 18:35
Når jeg demonstrerer Rørhatte, spørger folk ofte om man skal fjerne rørlaget. Svaret er NEJ. Hvis rørlaget imidlertid er gammelt og "svampet" er det ikke så lækkert, og så bør det fjernes før svampen steges.
Men smid det endeligt ikke væk! Rørene kan nedfryses i små portioner, og senere anvendes som smagstilsætning til sovse og supper. Samtidigt med at rørlaget smager ligeså godt som selve svampen og er ligeså sund, har det en jævnende effekt på sovsen/suppen der helt eller delvist erstatter melet.
Bedømmelse
Fra :
arly
Dato :
13-10-04 18:46
Bedømmelse
Fra :
berpox
Dato :
13-10-04 18:51
Bedømmelse
Fra :
Timberlake
Dato :
13-10-04 19:09
Bedømmelse
Fra :
SonjaAS
Dato :
13-10-04 19:29
Bedømmelse
Fra :
Teil
Dato :
13-10-04 19:42
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.