/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
gryder uden kalk efter æg etc
miritdk har modtaget
20
point for dette tip
Fra :
miritdk
Vist : 1148 gange
Dato :
23-09-04 11:22
de fleste kender det - man har kogt for eks æg i en gryde og efter en tid kalker gryden og er ikke så indbydende - tilmed kan det være svært at få det renset i opvasken alt afhængig af grydens kvalitet. Jeg kom på at lidt eddike sikkert ikke ville skade hverken gryde eller æg *s* - så hældte en smule ved og forsøgte - og bingo - ingen kalkaflejninger mere og gryden er fin - æggene tog ikke smag
Bedømmelse
Fra :
dova
Dato :
23-09-04 11:23
Bedømmelse
Fra :
Splitcane
Dato :
23-09-04 11:25
Bedømmelse
Fra :
upyoursmate
Dato :
23-09-04 11:31
Bedømmelse
Fra :
berpox
Dato :
23-09-04 11:39
Bedømmelse
Fra :
Sanne09
Dato :
23-09-04 11:41
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.