/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Sprøde frikadeller
Sisse har modtaget
15
point for dette tip
Fra :
Sisse
Vist : 799 gange
Dato :
23-10-01 14:43
Jeg steger altid frikadellerne i oven. Så slipper man for:
- At margarinen drypper af dem og de svømmer rundt i fedtstof
- Klamme margarinekanter når de blevet kolde
- At der ikke er stegeskorpe på kanterne
- At der stinker af frikadeller i hele huset hvis ens emhætte ikke er af nyeste model
Jeg plejer at forme dem som man plejer, lægge dem på en bageplade med bagepapir og give dem ca. 30 min i ovnen ved 200 grader. Husk at vende dem, når halvdelen af tiden af gået. Det gøres nemmest med en grilltang.
God appetit! Sisse
Bedømmelse
Fra :
PARKENSS
Dato :
23-10-01 15:03
Bedømmelse
Fra :
briani
Dato :
23-10-01 18:27
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
23-10-01 19:56
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
23-10-01 19:56
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
23-10-01 19:56
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408920
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.