/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Caviartærte
Soffi har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
Soffi
Vist : 721 gange
Dato :
30-09-01 08:24
8 hårdkogte æg
185 g smør
225ml creme fraiche
et lille løg
250 g. sort caviar
finthakket persille
radiser eller cherry tomater
Pres æggene gennem en si eller blend dem et kort sekund. Tilføj smør og rør det godt. Smør siderne på en 20 cm. springform og put bagepapir i bunden (det gør det lettere at få tærten ud af formen).
Pres æggeblandingen ned i formen og fordel 1 cm tykt lag creme fraiche over tærten. Strø finthakket løg over - dæk den til og frys i 1 time
Tag den op af fryseren og vend den ud på et serveringsfad med cremefraiche-siden nedad. Dæk helt med caviar, og stil den i køleskabet til den er tøet op.
Pynt med finthakket persille og fintskivede radiser eller tomater.
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
30-09-01 22:15
Bedømmelse
Fra :
PARKENSS
Dato :
30-09-01 09:51
Bedømmelse
Fra :
KaVADK
Dato :
30-09-01 09:51
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
30-09-01 14:09
Bedømmelse
Fra :
jkrjk2
Dato :
30-09-01 20:40
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408920
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.