/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Weber kugle grill.
bangco har modtaget
5
point for dette tip
Fra :
bangco
Vist : 4381 gange
Dato :
06-01-03 12:29
Hej alle
Kugle grillen er perfekt til al slags grilning men, er også den perfekte røgeovn til varm røgning. Jeg har ofte røget fisk på følgende måde, grillen tændes op og når brikketerne er klar tager man et stykke staniol og drysser røgesmuld (bøge savsmuld) ud på staniolen, når du har gjort dette pakkes smulden ind til en aflang pakke og derefter
perforeres overside af staniol pakken med en gaffel. Pakken lægges ned på de glødende briketter og fisken lægges på risten (indirekte varme) og låget lægges på, bundtræk ventil skal være helt åben, topventil halvt åben. En ørred på ca 1-1,2 kg tager ca 35 min og smager himmelsk.
Med venlig hilsen
bangco
Bedømmelse
Fra :
senta
Dato :
06-01-03 14:47
Bedømmelse
Fra :
pepsimax
Dato :
06-01-03 13:54
Bedømmelse
Fra :
rcn
Dato :
06-01-03 12:59
Bedømmelse
Fra :
funck1
Dato :
06-01-03 13:11
Bedømmelse
Fra :
Uffe29
Dato :
06-01-03 13:51
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.