/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Canneloni ala besciamella
smuller54 har modtaget 20 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 945 gange

Dato : 27-02-13 18:38


Fra min kursus i italiensk madlavning- fik lige lyst til at dele med jer. Da jeg igen i aften skal smage denne dejlige ret.


Cannelloni med Bechamelsauce
Canneloni ala besciamella

25 gram smør
300 gram spinat
200 g hakket oksekød
1 skive kogt skinke
2 spsk. parmesanost
1 æg, letpisket
Salt og peber

Bechamel:
50 gram smør
50 gram hvedemel
5 dl mælk
Muskatnød
Salt og peber


200 gr. cannellonirør

??????Varm ovnen op til 200 grader
??????Smør et ovnfast fad med smør
??????Skyl spinaten ( skal gøres grundigt)
??????Damp den i det vand der hænger ved efter skylningen i ca. 5 min.
??????Lad den dryppe godt af
??????Purer spinaten
??????Steg oksekødet
??????Hak skinken
??????Bland spinat, oksekød, skinke, parmesan og æg
??????Lad det evt. køle lidt af og
??????Fyld så cannelonirørerne ( anvend en plastikpose, som fyldes og skær et hjørne af, det er det nemmeste)
Bechamel :
Smelt smør, og tilsæt hvedemel- rør/pisk til en lind konsistens og tilsæt mælk lidt efter lidt, kog op- tilsæt lidt muskatnnød (smag til- der skal ikke bruges ret meget)
Tilsæt desuden lidt salt og peber

??????Dæk cannellonierne med bechamel og små klatter smør
??????Bag dem ca. 20 minutter
??????Lad dem stå 5 minutter før servering

Så en god rødvin og et godt brød til ?




 
 
Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 27-02-13 18:40

nå da da da

"bomberne eller afsnittene blev til ?"

jamen det må I så tage med- det er ikke fordi I skal være i tvivl eller stille spørgsmål

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 27-02-13 18:43

Prøver lige igen:
Cannelloni med Bechamelsauce
Canneloni ala besciamella

25 gram smør
300 gram spinat
200 g hakket oksekød
1 skive kogt skinke
2 spsk. parmesanost
1 æg, letpisket
Salt og peber

Bechamel:
50 gram smør
50 gram hvedemel
5 dl mælk
Muskatnød
Salt og peber


200 gr. cannellonirør

•   Varm ovnen op til 200 grader
•   Smør et ovnfast fad med smør
•   Skyl spinaten ( skal gøres grundigt)
•   Damp den i det vand der hænger ved efter skylningen i ca. 5 min.
•   Lad den dryppe godt af
•   Purer spinaten
•   Steg oksekødet
•   Hak skinken
•   Bland spinat, oksekød, skinke, parmesan og æg
•   Lad det evt. køle lidt af og
•   Fyld så cannelonirørerne ( anvend en plastikpose, som fyldes og skær et hjørne af, det er det nemmeste)
•   Bechamel :
•   Smelt smør, og tilsæt hvedemel- rør/pisk til en lind konsistens og tilsæt mælk lidt efter lidt, kog op- tilsæt lidt muskatnnød (smag til- der skal ikke bruges ret meget)
•   Tilsæt desuden lidt salt og peber

•   Dæk cannellonierne med bechamel og små klatter smør
•   Bag dem ca. 20 minutter
•   Lad dem stå 5 minutter før servering

•   Så en god rødvin og et godt brød til ?




Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 27-02-13 22:23



Bedømmelse

Fra : Nordsted1


Dato : 28-02-13 08:58



Waw den lyder lækker, og skal bestemt afprøves

Bedømmelse

Fra : droslerne


Dato : 28-02-13 12:59

Det skal prøves, og jeg glæder mig

Bedømmelse

Fra : Smokei


Dato : 28-02-13 16:43

Tak for kaffe

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 28-02-13 19:52

@Smokei

Nej der er ikke kaffe i. Det er ikke dessert.

Bedømmelse

Fra : katekismus


Dato : 01-03-13 02:14

Dejligt med nye "indfald" istedet for "udfald"

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste