|
| Rullemagarine Sandvad261 har modtaget 15 point for dette tip Fra : Sandvad261 | Vist : 1252 gange
Dato : 26-10-11 23:07 |
|
I mange opskrifter på deje der skal rulles står der, at der bruges så og så meget smør til indrulning, lad være med at bruge smør, det er spild af både tid og penge, da' smørret jo er ret dyrt efterhånden.
Brug i stedet rullemagarine den er svær at opdrive, men smut ind til din bager, han sælger dig gerne en klat.
Forskellen på rullemagarine og eks. alm. smør er at rullemagarinen er arbejdet mere igennem, så den er mere sej og smidig, så inden du ruller din dej med denne magarine, så skal du lige tæve løs på den, og her vil du opdage at det er en strid magarine, først når dej og magarine har samme konsistens kan du begynde at rulle din dej.
HUSK: Wienerdej rulles 3+3 hverken mere eller mindre.
Butterdej rulles 4+3 hverken mere eller mindre.
Gør som beskrevet her, og følg så ellers opskriften, så skal du bare se nogle meget flotte basser du får ud af det.
| |
|
for dem, som er ligeglade - smør / margarine er det et udmærket tip, hvis man satser på udseendet, men DET ER SMØRRET DER GØR'ET. vi bruger smør til alt. .
| |
| Bedømmelse
Fra : pifo |
Dato : 27-10-11 07:16 |
| | |
|
Til Malmin
En bager tager sig af det grove bagværk, og en Konditor klarer så alt det fine med kager og desserter.
Jeg har også prøvet at bruge smør til både butterdej og i Wienerdej, og med smørret blev det noget fladt brød, og det manglede de berømte flager, så rullemagarinen er helt klar den bedste, og hvis ikke, så kunne de jo henne hos bageren jo lige så godt bare bruge smør.
Det med din bedstemor og hendes smør og magarine, det tror jeg gerne på, for der er jo meget stor forskel, rullemagarine er noget helt andet, det fordamper under afbagningen, så du smager faktisk ikke magarinen.
| |
| Bedømmelse
Fra : bauchmann |
Dato : 27-10-11 08:02 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|