/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
madrester
vienne har modtaget 20 point for dette tip
Fra : vienne
Vist : 795 gange

Dato : 16-03-11 22:13

I min fryser har jeg en pose til madrester - hvergang der er bare en lille rest af en slags kød kommes det i posen. Inden jeg får set mig om har jeg til en rigtig lækker gang biksemad

 
 
Bedømmelse

Fra : frieda


Dato : 16-03-11 22:16

go idé

Bedømmelse

Fra : smuller54


Dato : 16-03-11 22:20

egentlig en god ide, men jeg kan være lidt luren ved holdbarhed mv. Hvergang man kommer nye rester i stiger temperaturen jo. Dvs. de første madrester bliver jo opvarmet igen.

Jeg ville foretrække, at man kommer dem i hver sin pose og når alle er indfrosset- så kan man hælde det sammen.

Bedømmelse

Fra : Smokei


Dato : 17-03-11 00:04


Jeg vil foretrække, at fryse det i hver sin pose.

Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 17-03-11 05:04



Bedømmelse

Fra : jesper.s


Dato : 17-03-11 05:59



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste