/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
madrester
vienne har modtaget
20
point for dette tip
Fra :
vienne
Vist : 795 gange
Dato :
16-03-11 22:13
I min fryser har jeg en pose til madrester - hvergang der er bare en lille rest af en slags kød kommes det i posen. Inden jeg får set mig om har jeg til en rigtig lækker gang biksemad
Bedømmelse
Fra :
frieda
Dato :
16-03-11 22:16
go idé
Bedømmelse
Fra :
smuller54
Dato :
16-03-11 22:20
egentlig en god ide, men jeg kan være lidt luren ved holdbarhed mv. Hvergang man kommer nye rester i stiger temperaturen jo. Dvs. de første madrester bliver jo opvarmet igen.
Jeg ville foretrække, at man kommer dem i hver sin pose og når alle er indfrosset- så kan man hælde det sammen.
Bedømmelse
Fra :
Smokei
Dato :
17-03-11 00:04
Jeg vil foretrække, at fryse det i hver sin pose.
Bedømmelse
Fra :
bauchmann
Dato :
17-03-11 05:04
Bedømmelse
Fra :
jesper.s
Dato :
17-03-11 05:59
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.