|
 | Kommentar
Fra : ingelein  |
Dato : 13-09-08 14:14 |
|
Hej
Når jeg skrev at jeg til kagefyld ikke lader æblerne blive til mos, betyder det at jeg giver dem knap så længe, således at æblerne stadigvæk er i hele stykker. Det er mega-fint til kager, hvor der gerne må være hele æblestykker.
Mange hilsner Ingelein - en stor kurv æbler venter efter dagens æblerasler.
| |
|
sig mig ingelein, har du kigget mig over skulderen?
den metode har jeg brugt i årevis. supergod.
ligeså havregrød - 1 dl. gryn og 2 dl vand i en tallerken. en anelse salt hen over. ind i microen, fuld knald på 1.5 min. rør rundt - færdig.
| |
 | Kommentar
Fra : ingelein  |
Dato : 13-09-08 15:03 |
|
Hej aasenissum
Næh - jeg har vist ikke kigget over skulderen - og havregrøden får den tur du beskriver. Det har vi også praktiseret sådan i mange år = 2 Microovnslevetid.
God weekend Ingelein
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|