/
Forside
/
Interesser
/
Hus og have
/
Hus og have
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Hus og have
#
Navn
Point
1
Nordsted1
30351
2
3773
24011
3
pbp_et
20871
4
dova
19847
5
ans
15297
6
stig54
12614
7
vagnr
12599
8
transor
11828
9
katekismus
10999
10
trimare46
9702
Snavset grillrist
lassebasse-37 har modtaget
-15
point for dette tip
Fra :
lassebasse-37
Vist : 1161 gange
Dato :
26-04-06 00:51
Hvis grillristen er besat af madrester og andet skal den blot lægges på grillen når man tænder op og når den er varmet op børster man den ren med en stålbørste. Resterne bliver porøse af opvarmningen og er derfor lette at fjerne. Desuden desinficeres risten og er klar til brug igen.
Mvh Lasse
Bedømmelse
Fra :
michaelsp
Dato :
26-04-06 01:01
Hmmm.
Er det forskelligt fra, hvordan man normalt tænder op - altså bortset fra at man selvfølgelig altid lige renser risten med en stålbørste efter grilning, mens der stadig er eftervarme?
Alternativt kan man brænde den af med en ukrudtsbrænder. Det tager selv de værst forbrændte skumfiduser. Egentlig desinficering kræver rengøringsmidler.
Bedømmelse
Fra :
Kortoververden
Dato :
26-04-06 01:14
Bedømmelse
Fra :
bredker
Dato :
26-04-06 05:59
en dårlig metode
Bedømmelse
Fra :
Smeden10
Dato :
26-04-06 06:49
Bedømmelse
Fra :
4u2
Dato :
26-04-06 07:02
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Hus og have
Hus og have
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408921
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.