/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
cognacbøf (konfekt)
gedestalden har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
gedestalden
Vist : 739 gange
Dato :
18-12-04 19:11
ca 100 g marcipan
reven skal af en økologisk (ikke sprøjtet) appelsin
flourmelis
en skvat cognac
chokolade
ælt marcipan og reven appelsinskal sammen og hæld en skvat cognac i. Ælt massen godt sammen og tilsæt evt. flourmelis, til den har en passende konsistens.
Lav små kugler af massen og tryk dem flade. Smør smeltet chokolade over og lige inden chokoladen stivner, da tryk en gaffel ned i chokoladen, så den får mønster som en hakkebøf. Heraf navnet.
Glædelig jul
Flemming
Bedømmelse
Fra :
o_k
Dato :
18-12-04 19:48
Bedømmelse
Fra :
Mone
Dato :
18-12-04 20:06
Bedømmelse
Fra :
lillespir
Dato :
18-12-04 20:36
Bedømmelse
Fra :
briani
Dato :
18-12-04 21:42
Bedømmelse
Fra :
Reset
Dato :
18-12-04 21:52
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.