"Lis Hansen" <lis@solvenet.se> skrev i diskussionsgruppsmeddelandet:
> Jeg, dansker i udlandet, söger en bok med billeder og opskrifter på
> rigtigt dansk smörrebröd. Jeg kan kun finde en, Nannas smörrebröd,
> men den er ganske dyr. Findes der ikke noget lidt mere rimeligt?
Tørsleffs Husmoder Service udgiver en lille bog til ca. 30-40 DKK,
(men, uden billeder), og hedder "Den hvide Frokostbog", indeholder
ca. 300 opskrifter. Alt til kold bord og smørrebrød, varme
frokostretter, pyntning, anretning, serviceopsætning, borddækning
og servering.
Kan bestilles online:
www.toersleff.dk/
-Ellers kan jeg kun anbefale "Gyldendals Store Kogebog", Nordisk Forlag,
(613 sider), som bl.a. også indeholder afsnit (ca. 20 sider), om
smørrebrød (m/billeder og opskrifter). Men *den* er nok lidt dyrere end
Nanna's kogebog.
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Gaflen er det 16. århundredes store nyhed.
Det er Henri den III der bringer den på mode
i håb om ikke at plette sine fine pibekraver.
Det tager laaang tid før gaflen vinder indpas.
Køkkencheferne fraråder den til at begynde med:
de mener den ødelægger madens smag.