|
| Rejer... Fra : Rune & Stinne |
Dato : 19-10-01 20:48 |
|
Hejsa
Jeg er så heldig at jeg har fået en ordentlig stak rejer med skal - jeg ved
bare ikke hvordan jeg skal tilberede dem...
Jeg plejer at servere dem med franskbrød og en gang pilselv, det er skam
også lækkert, men jeg kunne godt tænke mig at pøve noget andet også. Da jeg
var bosat i USA fik jeg op til flere gange serveret pilselv rejer som var
kogt i et eller andet, jeg kan desværre ikke huske hvilke krydderier der var
i vandet - eller hvad vi fik til. Er der mon nogen med et godt forslag??
Mvh
Stinne
| |
Niels Jacobsen (20-10-2001)
| Kommentar Fra : Niels Jacobsen |
Dato : 20-10-01 13:06 |
|
"Rune & Stinne" <3r@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:9qq06v$2jov$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Jeg er så heldig at jeg har fået en ordentlig stak rejer med skal - jeg
ved
> bare ikke hvordan jeg skal tilberede dem...
>
> Mvh
> Stinne
Hej Stinne
På www.royalgreenland.com under opskrifter er der ca.15 opskrifter på
rejer. Måske er der noget du kan bruge.
--
Med venlig hilsen
Niels
malgré-tout burmeser
http://dk.photos.yahoo.com/niels_k_jacobsen
| |
Ole Damgaard (22-10-2001)
| Kommentar Fra : Ole Damgaard |
Dato : 22-10-01 11:49 |
|
> > Jeg er så heldig at jeg har fået en ordentlig stak rejer med skal - jeg
> ved
> > bare ikke hvordan jeg skal tilberede dem...
Hvis det er rigtige friske rejer med skal, så lad endelig ikke Royal
Greenland råde dig. De er dygtige til dybfrost-produkter.
Jeg foretrækker dem tilberedt på den spanske/mexicanske manér.
Læg rejerne i en lage i ca. 8 timer. Lagen består af tør hvidvin, et par
stænk jomfru-olivenolie-masser af hvidløg og hakket chili. (Evt. osse et par
hakkede løg i lagen).
Den hurtige vintermetode er at koge dem i lagen i ca. 5-minutter inden
serveringen - men den rigtige metode er at grille dem - og kan du ikke komme
i nærheden af en trækulsgril på denne årstid, så kan grillen i komfuret til
nød bruges. På denne måde bliver rejerne gode stærke og sprøde - og dejlige
at sidde og brække i stykker ved bordet, hvor man bare serverer lidt frisk
flute samt smør til. (Og så selvfølgelig en kraft - men tør hvidvin)
| |
|
|