Hej Kogebogs-fans!
Ny Kogebog skrevet af Karen og Nanna Simonsen 'Med skeen i egen hånd'
udkommer i denne uge (42).
Artikel fra Politiken Mad & Vin, 13. okt. 2001.
»Du lærer ikke at lave mad ved at se madfjernsyn og læse kogebøger. Du
finder kun ud af det ved selv at gå i gang«. Sådan skriver Karen og
Nanna Simonsen i forordet til deres ny kogebog, og denne super
fornuftige tankegang præger 'Med skeen i egen hånd' hele vejen igennem.
Billederne er fristende uden at være så overstyrede, at man ikke kan se,
hvad der er på tallerknerne. Teksten fører én trin for trin gennem
tilberedningen, og her er virkelig tale om en grundbog, for alle
'småtingene', som forudsættes bekendt i mange kogebøger, er med.
Samtidig er retterne så lækre, at de bør også kunne friste
ikke-nybegyndere til at gå i gang. Menumæssigt er her også noget for
næsten enhver smag: pizza, brød (uhm!) pandekager, shawarma, små
ovnbagte pakker med fisk osv. Så hvis det fx kniber med at få teenageren
til at påtage sig en ugentlig maddag, var det måske en idé at forære ham
eller hende en kopi af Karen og Nanna Simonsens 'Med skeen i egen hånd'.
Bogen udkommer i midten af måneden på Forlaget Forum og kommer til at
koste DKK198,- (€26,59).
--
Mvh.
Peter W. Bosse
|