/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
dampkogning af grøntsager ?
Fra : Brian Kristiansen


Dato : 12-09-01 15:25

Hej

Jeg har lige købt en gryde med en "sig" oven på (2 gryder i 1)

Der skal grøntsager i bunden (som ligger i vand) ovenpå ligger "sigen" og
det der ligger der bliver så "dampet" istedet for kogt !

Her er mit spørgsmål

1. Hvis jeg feks skal lave både gulerødder (kogetid 12 - 15 min) og Blomkål
(kogetid normalt i vand 10 - 12 minutter), hvordan skal det så være nu når
blomkålen ligger i sigen ?

2. er der nogle gyldne "regler" der skal overholdes (ved dampkogning af
forskellige grøntsager ) ?

Nogle links til en side om emnet ?

Mvh

brian



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408591
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste