/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Squash Tlberedning.
Fra : Bangsbo


Dato : 20-08-01 21:53

Det kan nu godt være at dette er OT men denne NG er tiltænkt at være lidt
bredspekteret.

Et velproportioneret Squash bruges til denne ret.
Squashen rengøres og hoved og hale skæres bort ligeledes tages rognen ud (og
kan være til senere brug).
Squashfileterne skæres i firkanter og blandes
med nogle selleri terninger.
Hele herligheden brunes nu i OMA margarine
og krydderier tilsættes efter bedste evne.
Retten kan serveres med en Iskold Porter.

Rognen kan man servere om morgenen dagen derpå.

Margarine kokken
Kæld Gydum
BangsboResturanten



 
 
Rick Madsen (20-08-2001)
Kommentar
Fra : Rick Madsen


Dato : 20-08-01 23:53

Hmm...OK, ville du så sige at courgette skal tilberedes som krebinet...
eller som karbonade...?

Og hvad med zucchini? Bør den steges med eller uden ben? Eller arme?

hvm

Bangsbo skrev:
>
> Det kan nu godt være at dette er OT men denne NG er tiltænkt at være lidt
> bredspekteret.
>
> Et velproportioneret Squash bruges til denne ret.
> Squashen rengøres og hoved og hale skæres bort ligeledes tages rognen ud (og
> kan være til senere brug).
> Squashfileterne skæres i firkanter og blandes
> med nogle selleri terninger.
> Hele herligheden brunes nu i OMA margarine
> og krydderier tilsættes efter bedste evne.
> Retten kan serveres med en Iskold Porter.
>
> Rognen kan man servere om morgenen dagen derpå.
>
> Margarine kokken
> Kæld Gydum
> BangsboResturanten


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408594
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste