|
| Vand! Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 17:10 |
|
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnoegenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 17:39 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnoegenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 17:45 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnoegenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 17:48 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319228$0$302$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnoegenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Sane Peter
Aaben kilde, tickle tickle patent lovgivningen!
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 18:11 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3192db$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319228$0$302$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnoegenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Sane Peter
Aaben kilde, tickle tickle patent lovgivningen!
Sane Peter
en overflade behandlet klods eller noget inde i, trykker man knaekker den, og kommer i kontakt
med vandet inde i, bliver oploest og laver overtryk og nok ogsaa lidt skum, medmindre
vandet er saa frit for urenheder at det er "rent rent vand!"
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 18:26 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319859$0$312$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3192db$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319228$0$302$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnoegenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Sane Peter
Aaben kilde, tickle tickle patent lovgivningen!
Sane Peter
en overflade behandlet klods eller noget inde i, trykker man knaekker den, og kommer i kontakt
med vandet inde i, bliver oploest og laver overtryk og nok ogsaa lidt skum, medmindre
vandet er saa frit for urenheder at det er "rent rent vand!"
Sane Peter
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 18:29 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319bca$0$309$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319859$0$312$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3192db$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319228$0$302$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnogenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Sane Peter
Aaben kilde, tickle tickle patent lovgivningen!
Sane Peter
en overflade behandlet klods eller noget inde i, trykker man knaekker den, og kommer i kontakt
med vandet inde i, bliver oploest og laver overtryk og nok ogsaa lidt skum, medmindre
vandet er saa frit for urenheder at det er "rent rent vand!"
Sane Peter
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Sane Peter
Det er nok Ogenolen der saelger den, hvis det er!
"Pycnogenol"
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 18:39 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319c8a$0$313$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319bca$0$309$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319859$0$312$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3192db$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319228$0$302$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnogenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Sane Peter
en overflade behandlet klods eller noget inde i, trykker man knaekker den, og kommer i kontakt
med vandet inde i, bliver oploest og laver overtryk og nok ogsaa lidt skum, medmindre
vandet er saa frit for urenheder at det er "rent rent vand!"
Sane Peter
Det er nok Ogenolen der saelger den, hvis det er!
"Pycnogenol"
Sane Peter
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Aaben kilde, tickle tickle patent lovgivningen!
Sane Peter
Lidt Jutteri fra Jutland
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (28-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 28-07-11 18:40 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319ee1$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319c8a$0$313$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319bca$0$309$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319859$0$312$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3192db$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319228$0$302$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnogenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Sane Peter
en overflade behandlet klods eller noget inde i, trykker man knaekker den, og kommer i kontakt
med vandet inde i, bliver oploest og laver overtryk og nok ogsaa lidt skum, medmindre
vandet er saa frit for urenheder at det er "rent rent vand!"
Sane Peter
Det er nok Ogenolen der saelger den, hvis det er!
"Pycnogenol"
Sane Peter
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Aaben kilde, tickle tickle patent lovgivningen!
Sane Peter
Lidt Jutteri fra Jutland
Sane Peter
Det maa saa naesten blive lidt Jotteri fra Jutland
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (29-07-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 29-07-11 09:43 |
|
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319f2e$0$304$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319ee1$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319c8a$0$313$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319bca$0$309$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319859$0$312$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3192db$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e319228$0$302$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3190ce$0$306$14726298@news.sunsite.dk...
"Peter Nicolaysen" <peternicolaysen@gmail.com> skrev i meddelelsen news:4e3189f4$0$311$14726298@news.sunsite.dk...
Kan man koebe vand paa Daase?
Feks. tilsat Pycnogenol,Glutatione og noget der neutralisere
smag?
Eller maaske en Daase med overstaaende noget smagsfrit Omega 3,
noget smags manipulerende og Feks. Astaxanthin!
Det vil jeg egentlig hellere betale for end sukkervand!
Det er isaer cigaret rygere det vil gavne!
Eller ogsaa overstaaende anti-oxidanter blandet i cappucino,
jeg koebte paa et tidspunkt nogle daaser, hvor man trykker paa
bunden af daasen og den selvvarmer indholdet!
Det var vist latte!
Krydspost:dk.helbred, dk .forbruger
Sane Peter
feks, en almindelig sodavands daase med den modifikation at trykker man et
markeret sted paa daasen, saa frigiver den antioxidanterne og noget andet der laver overtryk inde
i daasen, og overtrykket er det der aabner daasen til at drikke, istedet for at man traekker i
den der aabner, det er saa skide irriterende hvis at den gaar i stykker!
Sane Peter
Bare et "tryk her for at aabne" der kan godt vaere lidt overtryk paa den i forvejen,
fra producenten, til transport og saadan!
Jo det er en fin loesning!
Sane Peter
en overflade behandlet klods eller noget inde i, trykker man knaekker den, og kommer i kontakt
med vandet inde i, bliver oploest og laver overtryk og nok ogsaa lidt skum, medmindre
vandet er saa frit for urenheder at det er "rent rent vand!"
Sane Peter
Det er nok Ogenolen der saelger den, hvis det er!
"Pycnogenol"
Sane Peter
Open Source, hvis andre ikke har patenteret den,
Koden er i tekst form ovenover!
Aaben kilde, tickle tickle patent lovgivningen!
Sane Peter
Lidt Jutteri fra Jutland
Sane Peter
Det maa saa naesten blive lidt Jotteri fra Jutland
Sane Peter
Ja, nok ti!
Stort marked i Asien!
Sane Peter
| |
|
|