/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
stegetid/-temp - råvildtryg
Fra : Henrik


Dato : 17-04-11 08:10

Hej
Jeg undervejer at befri en råvildtryg fra sin sidste tid i fryseren,
men mangler lidt viden og inspiration.

Råvildtryggen (med ben) vejer 2,3 Kg og jeg påtænker at krydre den med
knuste enebær (tørrede), peber, frisk rosmarin og timian samt bardere
den med røget (eller fersk) spæk.

Det jeg savner viden om er:
1, hvad skal skal sluttemperaturen ligge på - hvis vi siger jeg fører
temperatur føleren langs rygbenet?
2. stegemetoden har jeg heller ikke fastlagt mig på - 100 C, 180 C
eller interval stegning - men hvor lang stegetid skal jeg påregne,
hvis vi som udgangspunkt siger de 3 muligheder?

Der jeg savner inspiration er tilbehøret - klassisk er vel
waldorfsalat, asparges kartofler, brun sovs og en gelé (ribs?) af en
art...
Men kan det ikke gøres lidt mere spændende og frækkere af en art? Jeg
har før leget med en "tør" dekonstrueret version af waldorf,
men ...med nyt, skal menu(en) bygges

Kom med nogle konstruktive indspark - tak

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste