On 14 Apr., 16:59, Lars Kongshøj wrote:
>
> Nå, vi bor måske i samme lokalområde....
> Kunne man få en anmeldelse af Relæ?
>
Hej Lars
Vi bor ikke i samme område - jeg var tilrejsende i dagens
anledning
Men selvfølgelig vil jeg give et pip om min oplevelse - jeg kan evt
maile billeder af oplevelsen (har ikke helt styr over hvor de i stedet
kunne uploades)
Menuen var følgende (2011-03):
Starter - kr. 65,-
seje jordskokker og sennepscreme
Kødmenuen – kr 325,-
oksetartar, muslinger og bergamotte (skal af citron)
bagte bintje, oliven (tørrede) og kærnemælk
duroc gris, kålrabi og røget torskerogn
jordskokkeis, kaffe og passion
Vand - kr 35,-
Vinmenu - kr 325,-
Stedet er mindre end jeg havde forventet. Du træder ind og ned i
lokalet og kigger lige ind i køkkenet. Du bliver enten sat ved små
borde langs væggen (og er tæt på naboen) eller på barstole med indsigt
ind i køkkenet. Betjeningen er afslappet og chefen selv (Christian P)
går rundt og hjælper til.
Jeg synes starteren var en lille frækkert, specielt den der luftige
sennepscreme var overraskende.
Tataren var kold, lækker og grov i det, men jeg har aldrig været vild
med muslinger og kan ikke helt se connectionen i mellem.
Umiddelbart så retten med den bagte bintje kartoffel lidt fesen ud,
men der var en god sammenhæng mellem de forskellige ingredienser.
Duroc grisen var lækker, saftig og smagfuld – men det var godt nok en
tynd skive der blev serveret. Jeg ville ikke have troet at den røgede
torskerogn ville være et godt match, men efter at den fik lov til at
blande sig med saften fra kødet, var det en særdeles positiv
oplevelse. Ideen med at servere kålrabien som ”pasta” er bestemt ikke
en tosset idé.
Desserten var kedelig, nærmest fad i smagen – kun passionsfrugten
redede retten fra det ligegyldige.
(jeg kan måske lige advare om at så megen jordskokke på en aften, kan
give gener
)
Vinmenuen er overrated og tysk - til bintjen var den en direkte
fejldisponering …
Det var en OK aften, men ikke noget der fik mig til at være jublende …
jeg fik et større kick ud af at købe en let gang aftensmad hos Meyers
Deli, på Gl.Kongevej, dagen efter
- Rimsaltet torsk
Med rødbedetatar, kirsebærgastrik, dildfrø og knasende rugbrød
- Vildterrine
Med løgpuré, syltede perleløg, kastanje og tranebær
I alt Kr 85,-
Det så flottere ud og smagte af mere.