|
| Bagning af brød til fransk hotdog Fra : peter |
Dato : 11-01-11 11:36 |
|
Hej
Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
specialudstyr bruges?
Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene
| |
Hanne (11-01-2011)
| Kommentar Fra : Hanne |
Dato : 11-01-11 11:50 |
|
On Jan 11, 6:36 pm, peter <peter900...@hotmail.com> wrote:
> Hej
>
> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
> så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
> specialudstyr bruges?
>
> Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene
Laves det ikke bagefter med en slags "spyd"? Måske kan skaftet af en
grydeske bruges, eller måske et strygestål?
Mvh
Hanne
| |
dufur (11-01-2011)
| Kommentar Fra : dufur |
Dato : 11-01-11 20:11 |
|
On 11/01/11 19.49, Hanne wrote:
> On Jan 11, 6:36 pm, peter<peter900...@hotmail.com> wrote:
>> Hej
>>
>> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
>> så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
>> specialudstyr bruges?
>>
>> Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene
>
> Laves det ikke bagefter med en slags "spyd"? Måske kan skaftet af en
> grydeske bruges, eller måske et strygestål?
>
det laves efterfølgende, og man kan eller har ihvertfald kunne købe en
spids dildo lignende plastic stav til formålet.
| |
Max (11-01-2011)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 11-01-11 20:24 |
|
Hej peter
> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
> så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
> specialudstyr bruges?
Man tror det er løgn, men rigtige fransk hotdogs brød må været
boret efter de er bagt, de værktøjer man kan købe, de maser nemlig
det friskbagte brød når man møver det ind i dem, så hullet skal
laves med et værktøj der fjerne brødet hvor hullet skal være og
ikke et der bare presser det til side.
--
Mvh
Max
| |
Tomas Pedersen (11-01-2011)
| Kommentar Fra : Tomas Pedersen |
Dato : 11-01-11 22:28 |
|
On Tue, 11 Jan 2011 10:36:05 -0800, peter wrote:
> Hej
>
> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon, så
> man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal specialudstyr
> bruges?
>
Bag dem med et spyd eller en pind, ligesom nå du laver snobrød.
Tomas
| |
|
|