Der er mange forskellige og jeg tænker da også tilbage på skiture i
det italienske, hvor der blev serveret Grappa på picnic og det smagte
forfærdeligt.
Jeg har læst at forskellen ligger på om der bruges druekvas og
drueskaller efter vinproduktion eller om der bruges frisk druekvas.
Nogle af de mærker der er lavet på frisk druekvas smager fantastisk
som beskrevet af Jens. Jeg købte en sidst jeg var i Italien som hedder
Poli og den er super god. Så jeg er er enig i at Grappa r alt andet
end det skidt man drak før i tiden
Mvh.
Claus
On 21 Sep., 22:04, "Aksel" <Ak...@hotmail.com> wrote:
> "Jens Bruun" <bruun_j...@hotmail.com> skrev i en meddelelsenews:n4KdnXuLnJINwAvRnZ2dnUVZ8tmdnZ2d@giganews.com...
>
>
>
>
>
> > Når jeg er på restaurant, beder jeg ofte om en grappa efter måltidet. Jeg
> > synes, det er en god måde at afslutte et godt måltid på, og jeg bilder mig
> > ind, det også er befordrende for fordøjelsen
>
> > Jeg oplever som oftest grappa som en lidt rå, spiritusstærk digestif, der
> > er begrænset nydelse i, hvis man ikke lige sidder i de rigtige omgivelser,
> > i det rigtige selskab og har indtaget god (og helst italiensk) mad.
>
> > Jeg har for lang tid siden købt en flaske Grappa Pro di Barolo fra
> > Francoli (årgang 1998, lavet på Nebbiolo-druer, købt i Supermarco), og fik
> > endelig taget mig sammen til at smage den i fredags (efter en gang
> > Carpaccio med nylavet pesto/Spaghetti Carbonara/is - med dertilhørende,
> > god vino), og nørj, hvor var den god. Den slår de fleste cognac'er, rom'er
> > og single malts med flere banelængder.
>
> > Kan VARMT anbefales!
> > Når jeg er på restaurant, beder jeg ofte om en grappa efter måltidet. Jeg
> > synes, det er en god måde at afslutte et godt måltid på, og jeg bilder mig
> > ind, det også er befordrende for fordøjelsen
>
> > Jeg oplever som oftest grappa som en lidt rå, spiritusstærk digestif, der
> > er begrænset nydelse i, hvis man ikke lige sidder i de rigtige omgivelser,
> > i det rigtige selskab og har indtaget god (og helst italiensk) mad.
>
> > Jeg har for lang tid siden købt en flaske Grappa Pro di Barolo fra
> > Francoli (årgang 1998, lavet på Nebbiolo-druer, købt i Supermarco), og fik
> > endelig taget mig sammen til at smage den i fredags (efter en gang
> > Carpaccio med nylavet pesto/Spaghetti Carbonara/is - med dertilhørende,
> > god vino), og nørj, hvor var den god. Den slår de fleste cognac'er, rom'er
> > og single malts med flere banelængder.
>
> > Kan VARMT anbefales!
>
> > --
> > -Jens B.
>
> > D.e.f.f.e.s.
>
> Sjovt at læse din begejstring for Grappa.
> Der maa være adskillige mærker af drikken, for dem, jeg har smagt, var
> forfærdelige, og vi har hver gang
> smidt det meste af indholdet ud.
> Indtil nu kan jeg bestemt ikke dele din begejstring.
> Mvh
> Aksel