Okay.
De er nu syltede, med en sjat morgan rom
Det smager fortrinligt.
Så jeg må se at få tid til at plukke nogle flere til likøren inden de falder
af træet.
Tak skal i have
Charlotte
"Preben" <pranSLETDETTE@privat.dk> skrev i en meddelelse
news
.vhk4wsf2qz68nt@preben-pc.flatrate.dk...
Den 16.08.2010 kl. 22:28 skrev Charlotte P. Korsør
<Taarnborgvejfjerndette@gmail.com>:
> 'Hej NG
>
> Jeg har plukket et par kg. kirsebær. Noget af det skal bruges til jul
> sammen
> med noget ris ala mande. De opskrifter jeg kan finde bruger man syltede
> kirsebær.
> Har nogen en opskrift hvor man springer det trin over?
>
> Hvad syntes i ellers jeg skal bruge dem til.
Bland 2 kopper kirsebær med 1 kop sukker og 1 flaske vodka (gerne billig),
og lad det trække ca. 3 måneder, så har du en fremragende kirsebærsnaps.
Kom mere sukker i hvis det skal være mere likøragtigt.
Kirsebærrene kan du senere udstene og evt. overtrække med chokolade eller
bare spise dem, som de er. De holder sig fint i køleskab i flere måneder.
--
mvh/Preben