/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Langtidsstegning af lammekølle
Fra : marberg


Dato : 14-08-10 17:15

En lammekølle på ca. 2,2 kilo hvor lang tid den stege på
langtidsstegning, og hvor mange grader?
Hvis nogen har en opskrift modtages den gerne!

marberg

 
 
Gamle (14-08-2010)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 14-08-10 18:40

marberg wrote:
> En lammekølle på ca. 2,2 kilo hvor lang tid den stege på
> langtidsstegning, og hvor mange grader?
> Hvis nogen har en opskrift modtages den gerne!


Kig hér http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php og søg på
langtidsstegt lammekølle.

Mvh.
Torben




Jens Bruun (14-08-2010)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 14-08-10 19:15

marberg <marberg@adslhome.dk> skrev i meddelelsen
4c66c102$0$36564$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:

> En lammekølle på ca. 2,2 kilo hvor lang tid den stege på
> langtidsstegning,

Så lang tid som muligt. Mindst en hel dag. Smid den i om morgenen, og den er
klar til aftensmadstid.

> og hvor mange grader?

65-70 grader. Gi' den lige lidt kulør først ved fuld knald, tag den ud lidt
tid, så ovn og kølle kan finde temperaturen igen, og fortsæt ved de 65-70
grader. Smid evt. et stegetermometer i dyret - så kan det ikke gå helt galt.

> Hvis nogen har en opskrift modtages den gerne!

Jeg stikker mine køller med massevis af hvidløg, og gnider dem godt ind i
olivenolie, groft salt og rosmarin. That's it.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



marberg (14-08-2010)
Kommentar
Fra : marberg


Dato : 14-08-10 20:03


> Så lang tid som muligt. Mindst en hel dag. Smid den i om morgenen, og den er
> klar til aftensmadstid.
>
Det lyder rigtig godt, men jeg har nok ikke tålmodighed til at gå en
hel dag og vente
på at dyret bliver færdig

> Jeg stikker mine køller med massevis af hvidløg, og gnider dem godt ind i
> olivenolie, groft salt og rosmarin. That's it.
>

Vil da prøve tak

Jens Bruun (14-08-2010)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 14-08-10 20:06

marberg <marberg@adslhome.dk> skrev i meddelelsen
4c66e859$0$36567$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:

>> Så lang tid som muligt. Mindst en hel dag. Smid den i om morgenen,
>> og den er klar til aftensmadstid.
>>
> Det lyder rigtig godt, men jeg har nok ikke tålmodighed til at gå en
> hel dag og vente
> på at dyret bliver færdig

Så er det jo noget svært at langtidsstege.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Kevin Borbye Edelvan~ (14-08-2010)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 14-08-10 13:09

On 14 Aug., 21:02, marberg <marb...@adslhome.dk> wrote:

>   Det lyder rigtig godt, men jeg har nok ikke tålmodighed til at gå en
> hel dag og vente
> på at dyret bliver færdig

Den metode er ellers den mindst tålmodighedskrævende af alle. Hvis du
steger ved de konventionelle 180 grader, skal du hele tiden rende og
holde øje for at dyret ikke skal blive knastørt.

Med "koldstegning" som Jens anviser, kan du tage i Tivoli eller hvad
du nu skal, og så er dyret klar, når du kommer hjem og er sulten.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

marberg (16-08-2010)
Kommentar
Fra : marberg


Dato : 16-08-10 08:35

Kevin Borbye Edelvang skrev

>
> Med "koldstegning" som Jens anviser, kan du tage i Tivoli eller hvad
> du nu skal, og så er dyret klar, når du kommer hjem og er sulten.

Vil lige fortælle hvordan det gik,efter jeres anvisninger.

Lagde først hvidløg og porretoppe og et par gulerødder, samt 2 glas
hvidvin,og lidt vand i bunden af en bradepande, gned saften af en citron
over køllen samt salt og peber.Satte køllen i ovnen på 70 grader
kl. 10.30 og tog den ud kl. 17.30 og serverede den med forskelligt
tilbehør.
Det var en ubetinget succes, kødet var mørt og saftigt og det skal helt
sikkert prøves en anden gang!

1000 tak

marberg


cykelsmeden (24-08-2010)
Kommentar
Fra : cykelsmeden


Dato : 24-08-10 18:30

Den 16-08-2010 09:34, marberg skrev:
> Vil lige fortælle hvordan det gik,efter jeres anvisninger.
>
> Lagde først hvidløg og porretoppe og et par gulerødder, samt 2 glas
> hvidvin,og lidt vand i bunden af en bradepande, gned saften af en citron
> over køllen samt salt og peber.Satte køllen i ovnen på 70 grader
> kl. 10.30 og tog den ud kl. 17.30 og serverede den med forskelligt
> tilbehør.
> Det var en ubetinget succes, kødet var mørt og saftigt og det skal helt
> sikkert prøves en anden gang!
>
> 1000 tak

bingo!
en variation er at udbene den, fylde ud med feta, basilikum, rosmarin og
frisk timian. Slå en bomuldssnor om og steg på samme måde.

finn

Kevin Borbye Edelvan~ (17-08-2010)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 17-08-10 07:19

On 16 Aug., 09:34, marberg <marb...@adslhome.dk> wrote:

> Det var en ubetinget succes, kødet var mørt og saftigt og det skal helt
> sikkert prøves en anden gang!

Bravo!

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408818
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste