|
| Jeg har fået en flaske calvados Fra : Steen |
Dato : 27-07-10 10:46 |
|
Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
| |
Preben (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Preben |
Dato : 27-07-10 11:06 |
|
Den 27.07.2010 kl. 11:46 skrev Steen <isteen@gmail.com>:
> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
Snapseglas evt. et cognacglas og stuetemperatur er godt.
--
mvh/Preben
| |
cykelsmeden (27-07-2010)
| Kommentar Fra : cykelsmeden |
Dato : 27-07-10 11:37 |
|
Den 27-07-2010 11:46, Steen skrev:
> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
mener nu det er pære??
en god bedaget gorgonzola, rockefour eller lign. ost med smag, en rå
æggeblomme, purløg og et stort glas Calvados hen over, er en udmærket
afslutning på en god middag!
finn
| |
Preben (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Preben |
Dato : 27-07-10 11:54 |
|
Den 27.07.2010 kl. 12:36 skrev cykelsmeden <news@not2old.dk>:
> Den 27-07-2010 11:46, Steen skrev:
>> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
>> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
>
> mener nu det er pære??
Du kan selv være en pære
http://da.wikipedia.org/wiki/Calvados
--
mvh/Preben
| |
ole.helms@hotmail.co~ (27-07-2010)
| Kommentar Fra : ole.helms@hotmail.co~ |
Dato : 27-07-10 17:32 |
| | |
Lisbet Overvad Laurs~ (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Lisbet Overvad Laurs~ |
Dato : 27-07-10 12:08 |
|
Steen wrote:
> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt
> det før, hvordan drikkes det, i snapsglas, med is,
> stuetemperatur?
Til kaffen efter middagen - akkurat som cognac - efter min mening.
--
Med venlig hilsen
Lisbet
| |
smiley (27-07-2010)
| Kommentar Fra : smiley |
Dato : 27-07-10 13:59 |
|
On 27-07-2010 11:46, Steen wrote:
> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
Send den til mig så melder jeg tilbage hvad der er bedst.
-max-
| |
Grethe Hoff (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Grethe Hoff |
Dato : 27-07-10 15:25 |
|
"smiley" <smileymaxphoto@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:4c4ed81a$0$273$14726298@news.sunsite.dk...
> On 27-07-2010 11:46, Steen wrote:
>> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
>> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
>
> Send den til mig så melder jeg tilbage hvad der er bedst.
> -max-
Optimist!
--
Grethe
deilig å være norsk i DK
| |
Steen (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Steen |
Dato : 27-07-10 16:10 |
|
smiley <smileymaxphoto@gmail.com> wrote:
> On 27-07-2010 11:46, Steen wrote:
>> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det
> > før,
>> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
>
> Send den til mig så melder jeg tilbage hvad der er bedst.
> -max-
Ikke tale om. Hellere drikke noget nyt der ikke smager så godt, end ikke
drikke noget overhovedet
| |
Gamle (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Gamle |
Dato : 27-07-10 16:21 |
|
Steen wrote:
> Ikke tale om. Hellere drikke noget nyt der ikke smager så godt, end
> ikke drikke noget overhovedet
Ja men det smager godt og så kan man få en ordentlig ski' på
Har prøvet i Kroatien. Den holdt flere dage.
Mvh.
Torben
| |
Ivar (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Ivar |
Dato : 27-07-10 21:36 |
|
Gamle skrev:
> Ja men det smager godt og så kan man få en ordentlig ski' på
Franskmændene siger at en god calvados skal have en frisk smag
af æbler.
Jeg bryder mig ikke specielt om calvados, det minder mig for
meget om barndommens Bonaza-saftevand med æblesmag.
Ivar Magnusson
| |
Lisbet Overvad Laurs~ (27-07-2010)
| Kommentar Fra : Lisbet Overvad Laurs~ |
Dato : 27-07-10 22:40 |
|
Ivar wrote:
> Gamle skrev:
>
>> Ja men det smager godt og så kan man få en ordentlig ski' på
>>
>
> Franskmændene siger at en god calvados skal have en frisk smag
> af æbler.
> Jeg bryder mig ikke specielt om calvados, det minder mig for
> meget om barndommens Bonaza-saftevand med æblesmag.
En god calvados smager rigtig godt, ligeså godt som en god cognac.
Den smager heldigvis af æbler, men dog ikke af den omtalte saftevand.
Med venlig hilsen
Lisbet
| |
Jens Bruun (28-07-2010)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 28-07-10 19:43 |
|
Steen <isteen@gmail.com> skrev i meddelelsen
1241747530301916663.968476isteen-gmail.com@news.eternal-september.org:
> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
Drik det, som du ville drikke en grappa.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Svend (30-07-2010)
| Kommentar Fra : Svend |
Dato : 30-07-10 19:28 |
|
Hej
Jeg plejer nu at bruge det til at flambere oksemørbrad i. Det giver en
excellent smag til saucen også.
Forslag:
http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/6286/Oksekoed-opskrifter/Oksemoerbrad-i-Calvadossauce
Jeg vil nu hellere udsætte mine smagsløg for en OK cognac eller en Islay
whiskey, men smag er da heldigvis individuel (o;
Ellers KAN det da drikkes/nydes ligesom cognac i mangel af bedre.
Kh
Svend Ã…ge
"Steen" <isteen@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:1241747530301916663.968476isteen-gmail.com@news.eternal-september.org...
> Det er vist noget æble-brændevin tror jeg. Jeg har ikke smagt det før,
> hvordan drikkes det, i snapsglas, med is, stuetemperatur?
| |
|
|