Frank Løkkegaard wrote:
> "Carsten Finn Rasmussen" <cfr@c.invalid> writes:
>> det gjorde der også førhen. I hvertfald i alle landkøkkener. Folk
>> gider ikke
>> lave 'simremad' længere, det tager for lang tid. Nok derfor den er
>> gledet
>> ud.
>
> Fordi den forkorter tiden over ilden - næppe.
>
> Jeg har ikke en trykkoger, skal heller ikke have en. Har endnu
> tilgode at opleve at trykkoger-mad er noget der er værd at skrive
> hjem om.
> Emils oplysninger om fond'erne er nu en smule interessant.
> Jeg klarer mig glad og gerne med mine gasblus, mine gryder, potter og
> pander - og selvfølgelig nogle knive etc.
Fint nok. Vi laver mad på mange forskellige niveauer. Ikke alt er
'gourmet-mad'
Vi er da nogle der laver ganske almindelige daglige retter, og værdsætter at
man ikke behøver at overvåge en gryde i 'timevis'. Mit køkken indeholder
heller ikke alskens avanceredet udstyr som riskogere, enklaver mv. Ikke
engang et gas/induktionskomfur. Klarer mig fint med det keramiske
jeg er meget glad for de dygtige og kyndige skribenter her i gruppen. (Det
er jo der vi 'almindelige dødelige' henter vores inspiration). Synes dog
også at der skal være plads til os der for det meste laver 'daglig/simpel'
mad.
Carsten, der stadigvæk er glad for sin trykkoger
--
Carsten (3600)
HELD... er noget der indtræffer når grundig forberedelse mødes med en
gunstig lejlighed...