|
| Varme grøntsager Fra : Niels |
Dato : 29-06-10 20:33 |
|
Jeg har lige grillet spyd med lam, cherrytomater og stykker af brede
bønner. Jeg genkender fra anden tilberedniingsform, at tomaterne
bevarer deres varme længe, mens bønner hurtigt bliver kolde. Hvad er
mon årsagen til det? Varmefylden forekommer ikke at være så forskellig
mellem de to grøntsager.
--
Niels
| |
Carsten Stage (30-06-2010)
| Kommentar Fra : Carsten Stage |
Dato : 30-06-10 06:22 |
|
Niels wrote:
> ... Jeg genkender fra anden tilberedniingsform, at tomaterne
> bevarer deres varme længe, mens bønner hurtigt bliver kolde.
Jeg gætter på vandindholdet, eller rettere forskellen i vandindhold som
årsagen. Det passer på mange andre ting, ikke kun grøntsager, at jo større
vandindhold, jo bedre holder det på varmen.
--
Med venlig hilsen,
Carsten Stage
| |
|
|